Tilmelding til mit nyhedsbrev

Jeg har lige sendt nyt nyhedsbrev på gaden i dag – det 37. af sin slags. Og i den forbindelse har jeg også rydet lidt op på i min database over modtagere.

Jeg benytter i dag et email system fra danske eBrev (jeg skiftede til eBrev sidste år i april). I dette system kan jeg se hvor mange gange emails har bouncet – det vil sige, at de ikke kommer frem. Der var efterhånden nogle hundrede, som havde bouncet 4 gange, og dem har jeg nu slettet.

Skulle du være en af dem, eller mistænker du at du er forkert registreret, så er det letteste at prøve at tilmelde dig igen, i boksen øverst til højre her – og på alle andre sider på bloggen. Hvis din email allerede er tilmeldt vil du ikke blive tilmeldt igen – så der er ingen fare for dobbelt-tilmelding. Bare rolig, det er derfor jeg bruger eBrev – de styrer al den slags, så sikkerheden for dig som modtager er i top.

Hvis du aldrig før har været tilmeldt Nyhedsbrevet, kan jeg anbefale at du gør det i boksen til højre. Nyhedsbrevet er helt gratis og du kan til enhver tid framelde dig igen, hvis du ikke kan lide det.

Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste mellemrum, men når jeg synes jeg har fået samlet sammen til en god udsending mere. Jeg sender ikke et nyhedsbrev ud bare for at få noget ud. Der skal være kød på! Der kan godt gå et par måneder imellem – så bliv ikke utålmodig, hvis der ikke lige med det samme kommer et nyt nyhedsbrev. Det skal nok komme 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*