Yahoo fyrer folk

Yahoo er gået i gang med at fyre store dele af deres personale. Det er så hvad det er, men måden de fyrer folk på følger tilsyneladende samme fatale mangel på menneskelig forståelse, som desværre har præget mange af deres ledelsmæssige beslutninger de sidste par år.

Her kan du se et indlæg fra en af dem der er blevet fyret. Det virker bestemt ikke som en særlig elegangt måde at gøre det på og det bidrager i hvert fald ikke til et positivt syn på Yahoo.

Det var åbenbart ikke nok at Yang stoppede som chef for Yahoo – der er øjensynligt fortsat en masse fjolser tilbage, som ikke kan finde du af at drive virksomheden, og deres personale, på en ordentlig måde. Pinligt!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Det er imponerende, som Yahoo er super dårlige til at håndtere fyringer! Jeg husker i sin tid, da de danske og skandinaviske medarbejdere blev fyret. Det vidste vi jo dælme før de selv gjorde og det skete også med hiv og sving.

    Det er klart, at man vil have opsagte medarbejdere ud af vagten, men det skal sgu ske på en ordentlig måde! Pinligt for Yahoo!

  2. Det er utroligt og trist, at det er gået så meget ned ad bakke for en af 90’ernes største Internet virksomheder.

  3. Har arbejdet for TDC og de gør det på samme måde. Det er lidt umenneskeligt og koldt.

Skriv kommentar

*