Waimea Digital – Nyt Bureau og Job

Waimea Digital - SEO-Bureau, - logoJeg havde aldrig rigtig troet at jeg skulle ende i rollen som administrerende direktør. Men faktisk har jeg det rigtig godt med at jeg takkede ja til, at påtage mig denne krævende rolle i det nye bureau, som jeg lige har været med til at etablere: Waimea Digital.

Igennem længere tid tid havde jeg gået med en ambition om, at opbygge et lidt større bureau, men det er ikke nogen hemmelighed, at det er svært blive stor, når man er lille. Det er lidt lettere når man er lidt større, at blive større. Så da en af mine gamle venner en dag ringede og spurgte om vi ikke skulle lave et nyt bureau sammen – bygget på de gode erfaringer og samlede kræfter i Deducta Search og deMib.com slog jeg til.

Det er så blevet til Waimea Digital. Og det er i dette nye ambitiøse bureau, at jeg har taget den ledende rolle, som administrerende direktør.

Og for at fejre den officielle åbning har vi et rigtig godt tilbud til dig …

Åbningstilbud – 20% rabat (men kun kort tid!)

For at fejre den officielle åbning af Waimea Digital har vi valgt at give et rigtig godt tilbud på et par af vores mest populære services. Så hvis ikke du har prøvet at arbejde sammen med os, eller bare har lidt mere du gerne vil have hjælp til, så er det nu du skal slå til.

Du kan læse lidt mere om det gode tilbud på SEO her
– og bestille din løsning på siden. Men husk at gøre det nu – for tilbudet er kun gældende til og med d. 6. december.

Lidt mere om Waimea Digital …

Waimea Digital er som sagt et bureau der er etableret som en fusion imellem Deducta Search og deMib.com. På Deducta Search sad bl.a. Henrik Bondtofte, som du måske kender, som en yderst erfaren og kompetent SEO-mand. Det er virkelig fedt, at vi nu er blevet en del af samme team – og godt for vores kunder.

Waimea Digital - kontorBureauet ligger på Deducta Search’ gamle adresse i Hellerup (Gammel Vartorv Vej 2). Det er et stort gammelt hus i det mondæne ambasadekvarter. Virkelig hyggeligt og præsentabelt sted. Kig forbi en dag, hvis du er i nærheden …

Waimea Digital er ejet af undertegnede, min gamle partner i deMib.com Jens Ole, samt Trifina Holding – som ejede Deducta Search og har den tidligere ISS og SAS direktør Jørgen Lindegaard i spidsen. Vores salgsdirektør, Frederik Nørgaard er også blevet medejer.

Jørgen er naturligvis ikke ekspert i online markedsføring – det er vi andre, men han er en virkelig stærk og dygtig herre at have siddende for bordenden i bestyrelsen. Og iøvrigt en fornøjelse at arbejde sammen med.

Jeg ser frem til en masse gode år med Waimea Digital. Vi har alle en seriøs ambition om, at gøre dette til et af Danmarks mest markante digitale bureauer og jeg glæder mig til at stå i spidsen for udviklingen.

Og husk så lige vores gode tilbud … 20% rabat kommer ikke lige igen med det samme og tilbudet udløber som sagt d. 6. december.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,25 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Hej Mikkel,

  Fedt at høre og stort tillykke til jer alle.

  Bliver spændende med nye udfordringer 🙂

  /Claus

 2. Spændende. Tillykke med det. Hvordan udtaler man navnet?

 3. Simon Juhl skriver

  Lyder skam spændende 🙂 Alt held og lykke med det. Ja studsede også lidt over navnet eller rettere hvordan det nu skulle udtales.

 4. Anton Hoelstad skriver

  Mikkel deMib Svendsen og Henrik Bondtofte. Det lyder som en farligt spændende kombination.

  I bor jo lige i nærheden af mig har jeg lige fundet ud af. Kunne da godt finde på at tage imod tilbuddet om at komme forbi til kaffe og se jeres sted og nye virksomhed 🙂

 5. Torben Grue skriver

  Et forsinket tillykke Mikkel – alt det bedste med Jeres nye SEO Eventyr

 6. Per Andersen skriver

  Hej Mikkel

  Et forsinket tillykke herfra.

  Vil det gå ud over din aktivitet her på denne side?

  Hilsen Per

 7. Kristoffer Hjerrild skriver

  Mange gange tillykke med det nye bureau!

Speak Your Mind

*