Twitter kommer før blogs – i Reputation Management

Twitter er i højere og højere grad blevet der hvor tingene sker – inden de forplanter sig videre på blogs, andre sociale netværk og måske til sidst måske web-aviserne og de traditionelle medier. Det åbner op for nogle mere pro-aktive muligheder indenfor Reputation Management …

Hvis du selv er aktiv på Twitter har du sikkert allerede oplevet det – at ideer og diskussioner opstår, som i løbet af dagen, natten eller næste dag udvikler sig til et eller flere blogindlæg – og derfra videre.

Hvis du ikke allerede har en Twitter konto burde du få dig en – om ikke andet så for at sikre dit navn. Du kan følge mig på twitter her: http://twitter.com/demib

Udover Twitter vil jeg anbefale, at du får dig en eller anden form for program, der gør tilgangen og brugen af Twitter lettere. Jeg bruger TweetDeck på PC og den er jeg godt tilfreds med. Der findes andre programmer til stort set alle platforme – også de mobile.

Jeg vil anbefale, at du herfra løbende følger med i om der er nogle der twitter om dig (dit navn), dine virksomheder, vigtige nøglepersoner og brands. Det kan du f.eks. gøre ved at søge med Twitters egen søgemaskine.

Hvis du opdager, at der er nogle der snakker om dig – og det de siger måske er helt forkert, så kan du nå at “bryde ind” og i det mindste forsøge at få sandheden frem, inden de forkerte (og måske potentielt skadelige) rygter i de efterfølgende timer og dage rammer blogs og de andre medier. Når først blogs og andre websites begynder at ranke i søgemaskinerne på dit navn og brandnavne, så er det meget sværere, at gøre noget ved det. Stop det i opløbet – på Twitter!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Ja, det er svært at komme udenom Twitter i disse dage. Er først selv kommet igang for et par måneder siden, men det er tydeligt at se værdien.

  Har brugt til at opbygge og holde mit dansk netværk vedlige, selvom jeg bor i London.

  Good stuff 🙂

 2. Overvej evt. også Samepoint (www.samepoint.com) til monitorering af social media-landskabet, den dækker en lang række tjenester, herunder Twitter.

  /Kasper

 3. Twitter er vejen frem :).. Jeg bruger selv twitter en del via en facebook application, det virker faktisk overraskende godt.

  / Paw

Speak Your Mind

*