Træt af telefonsælgere? Her er verdens bedste modangreb! :)

Jeg har gennem tiden set og hørt mange forskellige måder at afvise eller gå til modangreb på irreterende telefonsælgere, men den du kan høre nedenfor er godt nok en af de bedste jeg nogensinde har hørt!

Nu er det så også en komiker, med sans for drama, der har lavet den.

Kort fortalt blev den Amerkanske komiker Tom Mabe en dag så træt af de mange telefonsælgere. at han besluttede sig for at tage hævn over den næste der ringede.

Og der gik ikke lang tid før den første ringede. Men han nåede ikke at komme langt i sin salgstale, før manden (Tom Mabe) fortalte ham, at Tom, som han bad om at komme til at snakke med, var blevet myrdet, og han han snakkede med betjenten på mordscnen. Sælgere bliver naturligvis lidt paff, og vil egentlgt bare gerne smutte (lidt samme følelse vi andre har når telfonsælgerne ringer, ik!). Men så let skulle han ikke slippe.

“Betjenten” (i skikkelse af Tom Mabe) holder fast i telfonsælgeren, nægter at lade ham gå, fortæller samtalen allerede er sporet, og får langsomt men sikkert gjort telefonsælgeren klart at han nu er hovedmistænkt i en drabssag. Prikken over i’et er, da betjenten til sidst spørger om sælgeren vil erkende at han var Tom’s homoseksuelle elsker.

Jeg tror ikke at den der sælger ringer til det nummer igen 🙂
– Måske skulle jeg prøve en lignende model næste gang Viasat laver et af deres “juridisk tvivlsomme” telefonsalg (som jeg har fået en 5-10 stykker af de seneste uger på min private telefon)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Intet mindre end genialt!

 2. Fantastisk!
  Det er da et MUST ved det næste opkald fra de sædvanlige telefonsælgere af overtakserede kontorartikler, som jeg jævnligt døjer med at slippe af med.

  Tak for det tip. 🙂

 3. Kunne man da bare lige selv fyre sådan en af næste gang man “har deltaget på en konkurrence på nettet og givet tilsagn om at man gerne vil ringes op” 🙂

 4. > har deltaget på en konkurrence på nettet og givet tilsagn om at man gerne vil ringes op”

  Ja, det er blevet en uhyggeligt udbredt undskylding for ulovligt telefonsalg i den senere tid. Jeg har mistanke om, at det foregår på følgende måde …

  1) Sælgeren går ind og udfylder DINE informationer i en online konkurrence

  2) Sælgeren får nu nummeret føler sig berrettiget til at ringe – “du” har jo sagt ja

  Med den udbredelse som denne form for undskyldinger tilsyneladende har fået er jeg i hvert fald ret sikker på, at det ikke bare er tilfældige fejl.

  Og det er da også meget smart – for det kan være svært at bevise. Men ikke umuligt. Det kræver blot, at der er nogle der gider sætte den rette fælde op for dem, så det kan bevises, at det er sælgerne selv, eller samarbejdspartnere, der genererer de falske telefonlister.

  For nogle år siden troede sælgere at det var uden risiko at arbejde for nu dømte folk som Lasse Schou. Det ved vi nu at det ikke nødvendigvis er. Det sidste jeg hørte var, at en del af de “menige” sælgere også er kommet i klemme og kan få en straf.

  Så hvis der sidder nogle sælgere derude lige nu, som bruger disse metoder, så ville jeg anbefale dem at stoppe. For jeg tror meget let de om nogle år kan ende med at skulle stå juridisk til ansvar for det selv.

  Undskyldingen om at “jeg gjorde bare som chefen sagde” fratager dig ikke altid for ansvar selv.

 5. Peter Lauge skriver

  En god gammel klassiker 🙂

 6. Haha.. Det er god humor. Gik nok lidt tid før han ringede til den næste.

 7. Den er så genial den prank, han spiller den sgu godt ham Tom.

  Ang. tlf-sælgere så er det vel bare at ens virksomhed først og fremmest bliver reklamebeskyttet, og så for de andre som slipper igennem på tvivlsom vis kan man jo bare sig farvel til og lægge på, hvis man alligevel synes at de spilder ens tid.

 8. Hahaha, den er fandme sjov!
  Højdepunktet er helt klart slutningen hvor “betjenten indrømmer” at han også selv har tænkt homoseksuelle tanker:
  “Say I was in Las Vegas or somethin’, buy a couple of drinks, cute little mexican midget.. (with) sombrero”, der var jeg færdig af grin! 🙂 Vil ligefrem gå så langt som at tildele den del æresbevisningen “LOL”!

 9. Hehe den er sgu for sjov. Jeg ville sgu også blive mundlam hvis jeg var telefonsælger og fik sådan en person i røret. Helt klart noget man kan lære af når man får noget salgsgas i røret 😉

 10. Søren Romlund skriver

  Hvor er det Epic 🙂
  det er en god lår klasker

  mvh
  Romlund

 11. Hehe, ja det er ikke altid let at være sælger…

 12. Det er så godt lavet.. havde også læst nogle andre snedige tricks på http://www.vibrugerikke.dk/ hvor de egentlig bare siger til sælgeren at de ikke bruger det de sælger. Fx bruger de ikke printere, men stentavler hvor de bruger hammer og mejsel!. Selv er jeg begyndt at sige at jeg enten allerede er kunde (hos de store) eller at vi allerede bruger en konkurrent til fx at administrere adwords, så forsvinder de lynhurtigt igen 🙂

 13. Fantastisk! Både i indhold, udførelse men ikke mindst at den kære Mr. Mabe har lagt så stor energi i at skræmme den stakkels sælger og – især – underholde os andre på topplan 🙂

 14. Tjah, når telefonsælgere ringer til vores virksomhed, plejer vi at fortælle dem, at vi netop har siddet og ventet på at de ringede. Så bliver de selvfølgelig glade, for så tror de salget allerede er i hus. Vi lader dem blive i troen i et par sekunder før overraskelsen kommer.

  Vi fortæller herefter, at vi meget gerne vil købe deres produkter, hvis de tilgengæld booker en sommerfest hos os (vi driver en natklub). Vi forklarer, at for at kunne købe deres produkter, må vi også tjene nogle penge at købe dem for.

  De ringer somregel aldrig igen 🙂

 15. Jonas skriver

  Ha, ha.. så bliver det ikke meget bedre 😉

 16. Den er bare for fed, han tager tykt pis på sælgeren og slutter af med at beskylde for at være homo, det kan sku’ ikke gøres meget bedre. 🙂

 17. Joen Rude Falsner skriver

  Hahaha! Tom Mabe er så genial, at det er helt vildt! Har selv arbejdet som canvas-sælger, så jeg kunne lige forestille mig denne her prank :)!

 18. Moan Longballs skriver

  Hvis nu alle i tosser læste lidt op på dørsalgsloven (som forøvrigt også omfatter telemarketing) så ville i vide at det ikke er ulovligt at ringe folk op omkring salg. Dog er det kun bestemte varegrupper det er lovligt med, f.eks. magasiner og forsikringer.

  Desuden vil jeg hellere ha et træls opkald fra tid til anden, end at betale for at de hæver kontanthjælp.

Skriv kommentar

*