SEO 2.0: Spam i søgemaskiner – hvad er søgemaskinespam?

I forlængelse af mit forrige indlæg har jeg besluttet i første omgang, at indtale lidt flere kapitler fra bogen og lægge dem ud til fri aflytning og download – som en ekstra appetitvækker til resten af bogen. Det vil nok hovedsageligt være nogle af de mange afsnit som ikke er med i light-versionen – så selv hvis du allerede har downloaded og læst den, så vil der forhåbenligt være lidt nyt at lære.

I dagens episiode har jeg valgt at springe frem til kapitel 71: Spam i søgemaskinerne.

Spam snakkes der i almindelighed meget om. Og spam i søgemaskiner – eller søgemaskinespam, snakkes der også en del om. Mange er bange for at komme til at spamme søgemaskinerne og endnu flere er i tvivl om, hvad man egentligt må og hvad man ikke må.

I dette kapitel af SEO 2.0 vil jeg forsøge at give dig et lidt bedre indblik i hvad spam og søgemaskinespam er for noget, og hvordan du selv undgår problemer…

[audio:http://www.demib.dk/wp-content/uploads/Lydbog1/71-spam-i-soegemaskiner.mp3]

HUSK at du kan downloade den gratis version af SEO 2.0 her – eller købe den fulde version af bogen her (nu som både e-bog og trykt bog!)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*