SMX i Stockholm

I næste uge kommer Danny Sullivans nye konference SMX (Search Marketing Expo) til Skandinavien – nærmere bestemt, Stockholm d. 30 oktober og d. 1. november. Jeg skal tale på 4 sessions denne gang, så jeg for temmelig travlt 🙂

De 4 sessions jeg skal tale på er:

 • Whats new with the algorithm
 • Search marketing best practise
 • Optimizing dynamic websites
 • Search marketing case studies

Jeg tror det bliver en virkelig god konference, og jeg håber at se en masse af jer deroppe! Vi havde den første SMX konference i Seattle tidligere på året, og det gik virkelig godt.

Et par uger efter går det så løs igen med SMX i London – men mere om det lidt senere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Er der ingen der skal med derop? 🙂

 2. Du ved da, at jeg kommer…

 3. Nåå ja, det var så en .. 🙂

 4. Så vil jeg da også lige melde mig under fanerne.

  Første gang til SEO konference, så det ser jeg frem til 🙂

  Nogle særlige sessions i kan anbefale? (ud over de 4 ovenfor)

Skriv kommentar

*