På vej til SES og SMX

Så er det tid til et par konferencer mere. Først tager jeg til Search Engine Strategies (SES) i London, hvor jeg i morgen har 3 sessions, og fredag flyver jeg så til Californien, hvor jeg efter en hygge-weekend med vennerne i San Francisco tager ned til SMX-konferencen i Santa Clara, hvor jeg også skal tale.

Det er et lidt tæt program denne gang, men det bliver nu meget hyggeligt. Den største forhindring for en god tur ligger i første omgang hos flyselskaber og lufthavne. Og her har de første problemer allerede vist sig – mit fly til London med Brittish Airways er aflyst. Endnu engang undres jeg over flyselskaberne totale mangel på kundeorienteret service!

Fly kan naturligvis gå i stykker, eller andet kan ske så et fly må aflyses. Fair nok. Problemet er den måde flyselskaberne behandler passagerne når det sker. Det er bestemt ikke i orden!

Jeg har heldigvis en god rejseagent, som nu forsøger at ombooke mig, men som udgangspunkt forlanger British Airways at jeg møder op i lufthavnen til den oprindelige tid, selvom de allerede nu ved at mit fly er aflyst og at det fly jeg så måske kan komme med på går flere timer efter.

Normalt, hvis en virksomhed ikke kan levere den vare folk har købt og betalt for, så vil de tilbyde pengene tilbage. Men det gør flyselskaberne ikke. Når først du har købt, binder du dig til at blive behandlet som en idiot indtil du er hjemme igen. Det er himmelråbende urimeligt!

Desværre har alle flyselskaber indgået i noget der som forbruger minder om et kartel, så uanset hvem man vælger er man underlagt de samme urimelige regler.

At handle med flyselskaberne er næsten ligesom at købe en lottokupon – nogle gange er man heldig, men mange gange ikke. Og der er ingen returret, hvis man taber!

Det er fandme ikke underligt det gå så dårligt for så mange flyselskaber. Flyselskaberne burde fyre alle de analytikere de har ansat til at finde dårlige undskyldinger for hvorfor det går så skidt. Det er meget enkelt – det går skidt fordi de behandler deres kunder af lort.

Nå, men det ender vel med at jeg kommer frem. Det er bare utroligt, at man skal behandles på denne måde, når man køber en produkt i den prisklasse…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading ... Loading ...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Hej Mikkel.

    Har du læst den lille og hamrende dårlige ledelsesbog af Jan Carlzon: Riv Pyramiderne ned?
    Den vil du sætte pris på at læse for han beskriver en servicetanke, som den du efterlyser hér. Resten af bogen er noget møj, men hvad pokker. :-)

    Det er en gammel sag så du må nok omkring biblioteket: http://bibliotek.dk/vis.php?origin=sogning&field1=forfatter&term1=&field2=titel&term2=Riv pyramiderne ned chefen lederen&field3=emne&term3=&field4=fritekst&term4=&mat_text=&mat_ccl=&field_sprog=&term_sprog[]=&field_aar=year_eq&term_aar=&target[]=dfa

Skriv kommentar

*