SMX i Seattle er slut

Så er vi færdige med SMX konferencen i Seattle, og det er vist ingen overdrivelse, at påstå at det var en kæmpe success. Konferencen var allerede udsolgt et par uger før den blev afholdt og de fleste deltagere, inklusiv mig selv, var yderst begejstrede.

Som sædvanligt har jeg ikke fået tid til at skrive noget om de mange gode sessions jeg var til. Det er svært at få presset ind mellem travle dage, og festlige nætter. Men jeg skal nok forsøge at få samlet lidt op, når jeg kommer hjem.

Vi sluttede af i går nat med en super fest arrangeret af SEOMoz (Rand Fishkin og hans team) på The Garage. Bowling, billiard og masser af drinks. De fleste talere fra konferencen var der, sammen med en hel masse Google og Yahoo folk. Det var volsomt hyggeligt og der blev, som sædvanligt, udvekslet masser af gamle røverhistorier, tips og gode ideer.

Jeg flyver hjem om nogle timer, så nu skal der bare lige købes lidt ting til familien, pakkes og afsted. Vi ses derhjemme …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

  1. God tur hjem, og jeg glæder mig til at høre lidt mere om dine oplevelser til SMX.

Speak Your Mind

*