Mød SEO-eksperterne på SMX London, 2012

Endnu engang er jeg inviteret som taler på søgemaskinekonferencen SMX. Denne gang skal jeg bl.a. deltage i panelet “Ask The Search Marketing Experts” sammen med David Naylor og Vanessa Fox. Det er jeg helt sikker på bliver en rigtig god session.

Der er vist stadig billetter at få, så hvis du har mulighed for at tage afsted d. 15-16 maj, så vil jeg meget anbefale dig at tage med. SMX er en af de bedste konferencer der er og London-arrangementet plejer altid at være godt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Henrik skriver

    God tur til London! Jeg trode efterhånden ikke at du beskæftede dig med seo mere men kun med elbiler?

  2. SEO er skam stadig det jeg lever af. Elbiler er blot en hobby som jeg holder meget af. Det må man godt have selvom man er SEO’er 🙂

  3. God tur til London! Kan man som helt alm. dødelig deltage eller skal man være SEO-nørd, for at finde hoved og hale i tingene?

  4. Man kan sagtens få meget ud af en konference som SMX selvom man ikke er super SEO-nørd – der er sessions på mange niveauer.

Skriv kommentar

*