SMINTAIR – Smokers International Airways

Den tyske rigmand Alexander Schoppmann er blevet så træt af den dårlige service hos de traditionelle flyselskaber, og det faktum at man stort set ikke må ryge i nogle af dem mere, at han er ved at starte sit eget flyselskab under navnet: “Smokers International Airways” – eller blot SMINTAIR. Ikke alene vil man få lov til at ryge ombord i hans fly, men rejsen vil også være i en luksusklasse helt for sig selv med caviar, cubanske cigarer, udvidet entertainment systemer, internet adgang osv. SMINTAIR’s Jumbo Jets blive udstyret med ganske få sæder i forhold til alle andre flyselskaber med Jubo Jets – 30 first class sæder og 108 business class sæder. Overetagen vil blive indrettet som en lounge uden faste sædepladser. 70″ benplads på business og 80″ på first class. Super duper.

Desværre har Alexander Schoppmann i første omgang kun planer om at flyve mellem hans hjemby Düsseldorf og Tokyo og det er jo ikke lige den rute jeg tager mest. Men hvis han en dag skulle finde på at flyve København – San Francisco så er jeg klar på en billet! 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Hmm.. smokers airways.. det har jeg ikke oplevet siden jeg tog mit sidste fly over singapore til Australien med Air France for 7 år siden. Faktisk den vigtigste begivenhed i mit liv. For hvis jeg ikke havde været ryger, havde jeg ikke valgt Air France, havde ikke haft turen gennem Singapore og havde ikke lært min kone at kende i flyveren tilbage fra sydney til Singapore.
    Sååååå… Me Pro Rygning!!! :0) (nu får jeg nok alle militante ikke rygere på nakken :0P)

Skriv kommentar

*