Hjemme igen fra SES New York

Så er jeg hjemme igen fra en god uge til Search Engine Strategies (SES) i New York. Alt i alt var det, som sædvanligt, en rigtig god oplevelse. Dels er New York jo en fed by, dels er SES stadig en af de bedste konferencer der findes, og dels er det altid rart at få lejlighed til at hygge og snakke lidt face-to-face med kollegaer og kunder fra USA, som jeg ellers kun snakker med på telefon, radio, email og chat.

Denne gang fik jeg ikke skrevet så meget om de sessions og samtaler jeg havde undervejs, men jeg vil forsøge at samle lidt op på det i de kommende dage. Lige i dag bliver det ikke til så meget mere – jeg bliver altid så smadret efter en længere rejse mod øst.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*