Gratis version af SEO Supporten

I går skrev jeg et lidt længere indlæg om de mange dejlige opdateringer på SEO Supporten. Jeg loevde at jeg også ville skrive lidt om de nye priser…

Den største nyhed i forhold til priserne er nok, at vi nu tilbyder en helt gratis version af SEO Supporten! Ja, du hørte rigtigt. Vi har lavet en version af SEO Supporten som du kan få helt gratis, uden bindinger og bruge den så længe du ønsker.

Du kan tilmelde dig den gratis version af SEO Supporten her.

Udover den gratis version er der også sket lidt med de øvrige priser. SEO Supporten er blevet opdelt i to versioner – vi kalder dem PRO og ELITE.

ELITE svarer til den gamle fulde version af SEO Supporten. Med denne version får du det hele – rapportering, viden og support (Brevkassen). I forhold til tidligere får du så nu 3 gange så mange keywords (30 ialt nu) og dobbelt så mange konkurrenter (10 ialt nu), samt ugentlig rapportering frem for månbedlig. Prisen på ELITE er den samme som den tidliger fulde version – men nu altså med en del mere for de samme penge.

I PRO versionen har vi fjernet muligheden for at stille spørgsmål i Brevkassen og du får som standard lidt færre keywords (20) og konkurrenter (5). Men ellers er alt det andet det samme. Så hvis du kan undvære at stille spørgsmål i Brevkassen, så var det måske en overvejelse værd, at spare de ca. 50% som PRO er billigere.

PRO versionen kan du også få en 30 dages gratis prøve på, hvis du ønsker at teste den fulde version.

Du kan i øvrigt altid købe flere keyword og konkurrenter, hvis dem du får med i PRO eller ELITE ikke er nok. Hvis du har mange sites er der gode rabatter at hente (og til 50%).

Du kan få et samlet overblik over de forskellige versioner af SEO Supporten her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*