SEOktoberfest – den sygeste SEO konference i verden!

En af mine gode venner og kollega, Mediadonis fra München i Tyskland, har de sidste år stået bag en noget usædvanlig SEO konferencen. Som navnet – SEOktoberfest, antyder er denne “konference” meget tæt forbundet til den årlige Oktoberfest i München. En fest der med rette kan siges, at have fokus på: Øl, fisse og hornmusik!

Der er kun meget få pladser til SEOktoberfest. Mediadonis inviterede mig tidligere på sommeren med, men da jeg i den grad ikke bryder mig om øl, så synes jeg at det nok var bedre, at en anden – mere øl-elskende SEO-nørd, fik pladsen.

Der er lige kommet en meget velproduceret video på gaden fra SEOktoberfest 2009 og uanset om man kan lide øl eller ej er det ikke svært at konstatere at det har været en forbandet sjov fest … øhhh nej, jeg mener “konference” (jeg mistænker nu lidt, at det mest kaldes en konference for at kunne få fuld fradragsret for festen …).

SEOktoberfest 2009 – The Movie from Mike Rübesam on Vimeo.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Nej hvor ser det fedt ud Mikkel 🙂 Nu er jeg ikke ikke så vild med det er ØL, meeeeeen jeg kunne nok godt tage en enkelt eller to hvis det var 🙂

  2. Uha – er der noget bedre i denne verden, end øl, fisse og hornmusik? Måske lige undtaget det sidste, så ville jeg nok indrømme at jeg ville elsker et event som dette. Er der noget bedre end at mixe forretning og fornøjelse – specielt når øl indgår i sidstnævnte? 😀

    Super fedt event, fra videoen ser det da ud til at have været en fantastisk .. ¿konference? 😉

  3. That looks like a fun event:)

  4. Hei Mikkel

    Jeg kunne ikke holde mig tilbage her. Jeg sad og fulgte backlinks og fandt Geirs kommentar herover. Han er ansat som linkbygger for Metronet Norge – et norsk SEO selskap. Hva er det med de fleste nordmænd og danskere – hvorfor ikke bare bruge sit eget sprog når de skriver til hinanden?
    Han kunne da ha brugt tysk i dette tilfælde – eller?

Skriv kommentar

*