Køb SEO 2.0 – nu med ekstra bonus-videoer!

Jeg har lavet et par nye spændende videoer, hvor jeg fortæller lidt mere om 2 af emnerne i min nye bog SEO 2.0. Hvis du køber bogen nu, får du begge vidoer gratis med, som en lille bonus. Hvis du allerede har købt bogen, skal du blot logge ind her med den email og password du fik da du købte bogen.

Den første video handler om, hvordan man identificerer konkurrent IP’er og hvad man så kan bruge det til og den anden video handler om reputation management. Den første video varer knap 15 minutter og den anden lige omkring ½ time.

Og bare rolig – videoerne er fokuseret på nogle helt nye power point præsentation – en række slides med eksempler osv, og så min stemme. Jeg har holdt mig fra rigtige levende billeder denne gang. Du slipper således for at skule glo på mit fjæs i de knap 3 kvarter de to videoer varer tilsammen. Det er der sikkert nogle der vil sætte pris på 🙂

Videoerne minder meget om den type præsentation jeg laver når jeg holder foredrag på konferencer og seminarer rundt omkring – borset fra, at disse to videoer, og alle slides, naturligvis er på dansk – og som sagt helt nye og lavet specielt til SEO 2.0 læserne.

Da jeg kun sjældent holder foredrag i Danmark, på dansk, er dette en unik mulighed for at høre – og forhåbentligt lære lidt, mine præsentationer af disse emner.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Dejligt med en bog på dansk. Jeg har ingen problemer med engelsksproget faglitteratur overhovedet – men det synker alligevel en anelse bedre ind når det er på dansk 🙂

  2. Ja, udover at mange foretrækker at læse på dansk, så er der også en del ting i bogen som er skrevet med en dansk strategiusk og praktisk vinkel som er anderledes end hvis du driver en Amerikansk virksomhed.

    Og så skal man heller ikke glemme alle de afsnit i bogen, der dækker områder som ingen andre SEO bøger har med 🙂

Skriv kommentar

*