Hvad venter du på? SEO Supporten er gratis!

Hvorfor har DU ikke signet op til SEO Supporten endnu?

Vi lancerede i slutningen af sidste år en helt gratis version af SEO Supporten. Der er naturligvis nogle begrænsninger på denne version i forhold til de større betalte versioner, men ikke desto mindre er det en fantastisk god service. Ikke mindst når man ser på prisen (gratis). Jeg kan til fulde stå inde for den. Ja, faktisk gider jeg slet ikke mere selv, at arbejde med sites der ikke som minimum er opsat med den gratis rapportering. Mit liv er for kort til manuelle dataindsamlinger og benchmark analyser 🙂

Siden vi lancerede er det mildt sagt væltet ind med tilmeldinger. Flere hundrede nye websites er kommet til. Det er jeg naturligvis glad for og jeg kan forstå på dem jeg har snakket med, at det er de også.

Men alligevel undrer det mig lidt, at der ikke er endnu flere der har valgt at bruge i det mindste den gratis version af SEO Supporten … endnu. Måske er det bare mig der er utålmådig (og grådig) …. 🙂

Der er 10-15.000 danske webshops og endnu flere andre kommercielle websites, som stort set alle har en interesse i at være så synlige i søgemaskinerne som muligt. De vil alle kunne få glæde af SEO Supporten og når det nu er helt gratis, hvorfor så ikke tilmelde sig?

Vi kræver ikke noget af dem der tilmelder sig den gratis version – kun navn og emal. Ingen kredirkort eller anden verificering og du kan bruge den gratis version ligeså længe du har lyst til. Vi vil naturligvis løbende forsøge, at inspirere dig til at opgradere til PRO eller ELITE versionerne af SEO Supporten, men gør du ikke det er det også helt fint.

Så hvad venter du på? Hvis du ikke allerede har tilmeldt dit website til SEO Supporten, hvad holder dig så tilbage? Er der noget der skræmmer, eller synes du bare det er sjovere, at indsamle din og dine konkurrenters synligheds-data og udregne benchmarks i hånden? Nahh, det kan jeg dårligt forestille mig.

Eller er det fordi du bare ikke bruger så meget tid på, at tjekke din egen synlighed i søgemaskinerne og løbende sammenligner den med konkurrenternes? I så fald kan jeg kun anbefale, at du kommer i gang med det med det samme!

Hvis du driver et webbureau, hosting firma eller på anden måde har mange kunder der kunne bruge denne service er det også en mulighed at blive partner eller affiliate med SEO Supporten og så smide alle dine kunder på den gratis version. Dem der så vælger at opgradere får du så din provision af.

Er du i tvivl om SEO Supporten er noget for dig, så prøv det. Det er som sagt helt gratis nu og du kan tilmelde dig her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Super fedt! – Det skal prøves…

  Der er forresten en lille fejl i forretningsbetingelserne:

  “SEO Supporten kan til enhver til opsiges af begge parter” under 1.6

 2. Hej Mikkel
  Efter at have læst dit indlæg, fik jeg genereret en gratis rapport.

  Jeg synes, der er rigtig meget godt indhold i rapporten – især taget i betragtning, at rapporten er gratis. Det vil selvfølgelig blive endnu sjovere, når der kommer noget historik.

  I PDF’en er der dog lidt problemer med, at de beskrivende tekster bliver skåret i højre margin. Derudover er der stave- og slåfejl flere steder, så måske I skal have en korrekturlæser til lige at gennemgå tekstene.

 3. Tak, Mogens. Nu skulle de sidste fejl i PDF rapporterne være fikset 🙂

  Det kan godt drille lidt når de samme rapporter skal genereres i flere formater.

 4. Som en hvis person har skrevet mange gange omkring andre gratis produkter, så er der aldrig noget der er gratis 🙂
  Som med Google Analytics, så vil man som “gratis” bruger forære dig en masse indsigt i sites som man måske ikke nødvendgvis synes er en god idé at andre får øje på. Så er det jo så op til en hver enkelt om det er noget man har et problem med eller ej.

  Ud over det, så håber du naturligvis at mange af de gratis begynder at betale en dag, hvilket er meget naturligt 🙂

  /Claus

 5. Naturligvis er der den “skumle” bagtanke, at nogle af dem der prøver den gratis version får så meget blod på tanden, at de på et tidspunkt vælger at opgradere til en af de betalte versioner.

  Men det er ikke et krav – den gratis version er faktisk gratis, uden tidsbegrænsing og der proppes ikke andre ting ned i halsen på folk 🙂

 6. Hej Mikkel

  Jeg tror det vil give dig en hel masse flere af de gratis tilmeldinger (med potentiale til senere betalende brugere), hvis du lavede en form for “case-gennemgang”, hvor du gennemgår en komplet gratis SEO-supporten-rapport for et ellet andet website, og fortæller, hvad du udleder af hver afsnit/område i rapporten – og evt. bare ultrakort hvordan du evt. ville reagere på de data..

  Hvis ikke du har et specifikt website, der må få offentliggjort sine data, stiller jeg gerne et til rådighed. 🙂

 7. Det var måske en meget god ide. Det vil jeg bestemt se på! 🙂
  Tak

 8. Jeg havde i lang tid gået og luret på seo supporten, og jeg må sige at udslaget til at jeg tilmeldte mig var at det var gratis den første måned.

  Os der bor langt heroppe nordpå har jo en eller anden tendens til at holde på pengene, så man ikke kaster dem efter den første den bedste indskydelse.

  Det er en fornøjelse at åbne rapporten fra seo-supporten, navnlig fordi den bekræfter mig i at jeg laver mit seo ordentligt… lige efter seo 2.0 😀

 9. Hej
  Jeg sidder og fumler med iphonen og fandt lige dette seo support.
  Kan man tilmelde en udlandsk hjemmeside , altså en som ikke er på dansk?
  Tak
  Anders

 10. Ja, du kan godt tilmelde en udenlandsk hjemmeside til SEO Supporten, men ranking data indhentes fra danske computere. Så hvis du er ude efter at analysere hvad folk ser i f.eks. USA, så vil der være lidt forskelle.

  Er det et engelsksproget/US website vil jeg anbefale at du bruger vores engelske version på http://joblr.net – der tilbyder vi dog ikke en gratis version lige nu.

Skriv kommentar

*