SEO Radio – Strikepoint er live i aften!

StrikepointSå er det i dag vi re-lancerer mit gamle SEO radio program på WebmasterRadio.fm. Som tidligere nævnt er mine gamle medværter desværre lidt for travle for tiden til at kunne deltage, men heldigvis har jeg så fået fat i to af de ypperste kapaciteter indenfor Europæisk og global SEO.

Du kan opleve Strikepoint live i aften kl. 22:00 dansk tid. Programmet bliver streamet fra websitet og hvis du ikke lige når det kan du efterfølgende høre det som podcast – enten via websitet eller iTunes.

Jeg har som sagt fået to nye med-værter på Strikepoint: Andy Atkins-Krüger fra England og Kristjan Mar Hauksson fra Island.

Andy Atkins-KrugerAndy Atknins-Krüger er oprindeligt sprogforsker, men kastede sig så over search marketing i 1997. I dag er han CEO for WebCertain, der er specialiseret i multinational search marketing.

Andy ved en frygtelig masse om search marketing i alverdens lande og har løbende dialog med søgemaskiner i både Kina, Rusland og mange andre fjerne egne. Så det er virkelig fedt, at han har sagt ja til at være med!

Kristjan Mar-HaukssonKristjan Mar Hauksson har også arbejdet med Internet og search engine marketing siden 1997. Han er, ligesom jeg, lidt mere teknisk orienteret end Andy, så det er et godt supplement.

Kristjan er også forfatter til den meget roste bog “Global Search Engine Marketing”, der som navnet antyder har fokus på international search engine marketing. Og så er han CEO for Nordic eMarketing, der holder til på Island,

Så det er et par ekstremt erfarne herre jeg har fået med på holdet!

Udover, at de er utroligt erfarne, så er de også to af mine bedste venner i branchen og vi har igennem de sidste 13 år optrådt på utallige internationale søgemaskine-konferencer sammen.

Strikepoint i aften …

I aften vil vi have fokus på dels AltaVista’s endelige dødsdom i mandags og i den forbindelse snakke lidt om hvordan SEO ar udviklet sig gennem tiden – og måske lidt om hvad vi kan forvente i årene fremover. Vil SEO dø, eller overlever det?

Derudover vil vi se lidt på nogle af de vigtigste nyheder i søgemaskine-branchen lige for tiden.

Programmet varer som sædvanligt 1 time og starter som sagt kl. 22:00. Tune ind på WebmasterRadio og lyt med …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*