SEO Master Class – tilmelding til Hold #2 er åbnet

Det første hold på SEO Master Class er kommet godt igang og deltagerne er glade. Jeg kan nu konstatere, at formatet fungerer rigtig godt og er derfor klar til at åbne for tilmelding til det næste hold, med start i slutningen af juni måned.

Så hvis du var en af dem der ikke nåede at få en plads på det første hold, eller bare har fået lyst til at komme med på Danmarks bedste SEO uddannelse, så er det nu du skal tilmelde dig. Der er som sædvanligt kun 8 pladser og nogle af dem er allerede snuppet (af dem der havde forhåndstilmeldt sig). Så du skal ikke vente for længe, hvis du vil med, for jeg tror ikke der går ret mange dage før Hold #2 er fuldt booket…

Du kan se kalenderen for SEO Master Class Hold #2 her – og tilmelde dig her.

Hvis du er i tvivl om hvad SEO Master Class er, så læs videre nedenfor, læs det fulde program her, programdetaljerne her eller kig i FAQ’en.

Jeg startede SEO Master Class fordi jeg havde en oplevelse af, at der manglede en mere seriøs og avanceret SEO-uddannelse på det danske marked. Der findes masser af mindre kurser, bøger og seminarer, men fælles for dem alle er, at de er meget korte og typisk beskæftiger sig mest med de mere grundlæggende dele af SEO eller enkelte områder. Det er fint nok for alle dem der ikke er så erfarne endnu, eller som gerne vil snuse lidt til et enkelt emne indenfor faget. Men for alle jer, der allerede ved en del og gerne vil videre og blive rigtig super dygtige til SEO er det ikke nok.

Du har sikkert allerede læst en eller flere bøger om SEO, været på nogle kurser eller seminarer. Det er som sagt fint nok. Jeg deltager selv på mange SEO-konferencer hvert år og læser flittigt mange af de bøger der kommer ud. Men du har sikkert også oplevet, at det kan føles lidt ufuldendt. Der mangler næsten altid et eller andet, eller også har du glemt nogle detaljer når du kommer hjem og savner en opfølgende support. Måske var niveauet for lavt – eller for højt. Måske fik du ikke helt svar på lige de ting du var ude efter.

Med SEO Master Class kommer vi helt i dybden og hele vejen rundt om dette omfattende fag. Og du efterlades aldrig alene. Udover de planlagte workshops og webinars får du under hele det 6 måneders forløb adgang til en lukket online debat, hvor kun du og de andre deltagere på dit hold får adgang. Her kan du spørge ind til alle de ting fra undervisningen, som du er i tvivl om – eller tage fat i helt nye emner. Der er ingen begrænsninger og jeg lover at svare så hurtigt og godt, som jeg kan.

Der er fire ting som gør SEO Master Class til noget helt unikt på det danske marked:

1) Meget højt fagligt niveau
SEO Master Class er for dem der virkelig mener noget seriøst med SEO. Det er ikke for dem der bare gerne vil snuse lidt til det, eller lære de helt basale ting. På SEO Master Class deler jeg ud af al den viden jeg har – helt uden grænser. Det er mig personligt der står for al undervisning. Det forventes derfor også, at du allerede ved lidt om SEO. Måske arbejder du på et bureau eller som inhouse SEO’er i en virksomhed.

2) Små hold
Der er kun 8 deltagere på hvert hold. Det betyder, at jeg kan give hver enkelt en meget høj opmærksomhed og komme i dybden med de udfordringer de forskellige deltagere står med. Undervisningen foregår hjemme hos mig i hyggelige omgivelser.

3) 6 måneders forløb
SEO Master Class strækker sig over en periode på ca. 6 måneder. Det betyder, at du kan nå at implementere de ting du lærer, se dem virke og få feedback på dem på de planlagte workshops, webinars og i den lukkede online debat.

4) Forankring i dit eget website
Alle deltagerne møder op med et website. Det kan enten være dit eget website eller en kunde. Dette bruges til at eksemplificere de mange forskellige ting du skal lære. Det betyder at du ikke alene får en god SEO-uddannelse – du får også dit website godt og grundigt optimeret. Skulle jeg have taget den opgave som konsulent var prisen for dette alene blevet højere end det du betaler for SEO Master Class.
 

Har du spørgsmål til SEO Master Class er du velkommen til at smide en kommentar her eller sende mig en email på mikkel@demib.com. Men som sagt, vent ikke for længe med at beslutte dig om du vil med – det første hold blev udsolgt på nogle få dage!

Tilmeld dig til SEO Master Class Hold #2 her

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Kommer der nogle hold i slutningen af året?

 2. Er det for den virkelige hardcore del, som allerede kan en hel del seo? (og måske endda på mange punkter mere end størstedelen af seo-firmaerne i DK, men det siger måske heller ikke så meget). Eller er der også en hel del på lavere niveau i stil med alm. basis-viden om SEO?

 3. @Bastian jeg håber på at kunne åbnne Hold #3 i januar 2012 – eller måske tidligere, men jeg kan ikike garantere noget. Så hvis du vil være sikker på at komme med så bør du hope med på Hold #2 🙂

  @Lars undervisningen tilpasses i høj grad deltagernes niveau og vi starter sådan næsten fra grunden af, så alle arbejder med samme udgangspunkt og bevæger os så op. Så du skal bestemt have lidt erfaring – msåek fordi du selv har lavet SEO, arbejder som in-house SEO eller har siddet et par år på et bureau, men du behøver ikke være hard-core SEO-nørd. Det bliver du forhåbenligt i løbet af de 6 måneder 🙂

 4. Hej deMib

  Er der nogen aldersgrænse for kurset?

  Er en 21-årig gut og synes programmet lyder højst interessant. Har både læst dine to SEO bøger og finder dem meget lærerige, følger dagligt en masse SEO blogs.

  Har arbejdet en del her i år (=tjent ind til fx dette kursusforløb) og vil gerne gå selvstændig med noget SEO relateret indenfor en overskuelig fremtid, så har ville være fedt med viden fra dette forløb.

  Du nævner man lærer alt hvad du ved og dette lyder meget lovende, da der helt sikkert vil fremgå meget mere end bare fra en general SEO bog.

  Så tilbage til mit indledningsspørgsmål – Er målgruppen primært erfarne folk, som fx får kursus betalt af sit firma eller kan alle deltage (naturligvis krævende en hvis basal SEO grundviden)?

  /Jeppe

 5. Der er ingen aldersgrænse og du lyder da bestemt somom du har rigeligt med basal viden til at få glæde af SEO Master Class.

  Nogle af dem der deltager betaler selv, andre får firmaet de arbejder i til det. Det betyder ikke noget.

  Så det er bare at tilmelde sig i en fart, mens de sidste pladser er ledige 🙂

Speak Your Mind

*