SEO Master Class Hold #4 – åben for tilmelding

Jeg er netop blevet færdig med at lægge programmet for efterårets SEO MAster Class. Det bliver hold nummer 4 og det starter d. 29. august, 2012.

Som sædvanligt er der kun 8 pladser på holdet, så hvis du gerne vil med skal du nok ikke vente alt for længe med at tilmelde dig. Pladserne plejer at ryge forholdsvist hurtigt.

Du kan tilmelde dig SEO Master Class her.

Vær opmærksom på, at jeg har ændret nogle få detaljer i beskrivelsen af uddannelsen – til det bedre, vil jeg mene, samt at der er tilføjet en hel workshop dag mere. Prisen er dog den samme.

Hvis du har nogle spøgsmål er du som altid meget velkommen til at skrive til mig på mikkel@demib.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Jeg er sikker på de nye kursister vil synes godt om det nye kursus, de sidste workshops var klart de bedste – og det var super spændende at kigge de andre deltagers sites mere i dybden.

 2. Håber at få råd til at deltage på et af de kommende kurser. Selvom pengene er givet godt ud, så skal de jo alligevel kunne skrabes sammen et sted fra.

  Men rigtig god vind til de nuværende og kommende kursister. Det virker jo til at være et super godt kursus 😀

 3. BilligeFlybilletter.dk skriver

  Jeg har været interesseret i kurset siden du første gang annoncerede det, men jeg er meget i tvivl hvordan man kan forvente niveauet er på kurset.

  Hvad niveau bør man være på for at få mest muligt ud af dit kursus? Jeg er klar over det er et svært spørgsmål, men det er det spørgsmål som holder mig tilbage.

 4. Hvor mange kurser afholder du om året og er der et sted hvor man kan se kommende kursusdatoer?

 5. Jeg afholder 2 korser på år – og de annonceres alle både her på http://masterclass.demib.dk/

 6. kostumer skriver

  Håber at få råd til at deltage på et af de kommende kurser.

Skriv kommentar

*