SEO Master Class – nye hold i 2012

Det først hold på SEO Master Class blev afsluttet i november og det andet hold afsluttes her i december. Jeg synes det er gået rigtig godt. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra eleverne og jeg er sikker på, at de har lært rigtig meget.

Jeg har derfor besluttet, at fortsætte med SEO Master Class. I 2012 vil jeg køre to hold – et forårshold (Hold #3), der starter d. 25. januar og kører frem til sommerferien, og et efterårshold (Hold #4), der starter til august og løber frem til jul.

Tilmelding til Hold #3 starter i dag – tilmeld dig her!

I lighed med de første to hold vil der kun blive optaget 8 elever på hvert hold. De første to hold blev udsolgt ret hurtigt, så hvis du vil være sikker på en plads på Hold #3 skal du nok ikke trække den for længe med at tilmelde dig. Dem der kommer først får de få ledige pladser.

Du kan se den fulde kalender med alle workshop og webinar dagene her: http://masterclass.demib.dk/hold.asp

I 2011 var der en del som gerne ville have deltaget, men som ikke havde muligheden for, at betale den fulde kursusafgift på en gang. Jeg har derfor, som en permanent ordning, tilføjet muligheden for, at du kan betale for SEO Master Class over 6 måneder. Du kan læse mere om betalingsmulighederne her.

Selve konceptet for SEO Master Class er det samme som i 2011 – det har jo vist sig, at fungere rigtig godt.

1) Højt fagligt niveau
SEO Master Class er for dem der virkelig mener noget seriøst med SEO. Det er ikke for dem, der bare gerne vil snuse lidt til faget, eller lære de helt basale ting. På SEO Master Class deler jeg ud af al den viden jeg har – helt uden grænser. Det er mig personligt, der står for al undervisning. Det forventes derfor også, at du allerede ved lidt om SEO. Måske arbejder du på et bureau, som inhouse SEO’er i en virksomhed eller er SEO-ansvarlig for dine egne websites.

2) Små hold
Der er kun 8 deltagere på hvert hold. Det betyder, at jeg kan give hver enkelt en meget høj opmærksomhed og komme i dybden med de udfordringer de forskellige deltagere står med. Undervisningen foregår hjemme hos mig i hyggelige omgivelser.

3) 5-6 måneders forløb
SEO Master Class strækker sig over en periode på ca. 6 måneder. Det betyder, at du kan nå at implementere de ting du lærer, se dem virke og få feedback på dem på de planlagte workshops, webinars og i den lukkede online debat.

4) Forankring i dit eget website
Alle deltagerne møder op med et website. Det kan enten være dit eget website eller en kundes. Dette bruges til at eksemplificere de mange forskellige ting du skal lære. Det betyder at du ikke alene får en god SEO-uddannelse – du får også dit website godt og grundigt optimeret. Skulle jeg have løst den opgave for dig, som konsulent, var prisen for dette alene blevet højere end det du betaler for SEO Master Class.

Har du spørgsmål til SEO Master Class er du velkommen til at sende mig en email på mikkel@demib.com. Men som sagt, vent ikke for længe med at beslutte dig om du vil med – de første to hold blev udsolgt meget hurtigt!

Tilmeld dig til SEO Master Class Hold #3 her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Det er blevet væsentligt lettere at få tilgang til den rigtige SEO-viden idag. Dengang vi startede i slutningen af halvfemserne, var der ikke meget hjælp at hente nogle steder.
  Derfor gik det meget ud over nattesøvnen mv. når det ene eksperiment efter det andet kørte i test og lign.

  De professionelle kurser er gode for folk, der selv vil tage et ansvar for optimeringsprocessen i deres virksomhed – og her kommer de noget lettere til den viden, som faget indebærer, når vi taler om et professionelt niveau.

  Og hvis der er nogen, som harcelerer over prisen, så bør de tænke på hvor stort et forarbejde, der egentligt ligger for at kunne skabe gode langvarige resultater på søgemaskinerne.

  Pladserne bliver hurtigt booket…

 2. Tak – og ja, der er meget mere viden tilgængelig i dag, end tidligere. Problemet i dag er, at der er FOR meget viden, hvoraf meget desværre ikke er brugbart eller direkte forkert. At skille skit fra kanel kan være rigtig svært og at sætte det hele i perspektiv og prioritere tingene endnu sværere. Det er den slags man kan lære af folk der har noget mere erfaring, som f.eks. på SEO Master Class og gennem bøger (selvstudie) skrevet af kompetente folk.

  Hvilken læringsmodel man vælger afhænger meget af hvad der passer en bedst. Nogle lærer bedst ved at læse selv og teste tingene af. Det tager lidt længere tid. Andre har mere gavn af en struktureret uddannelse som SEO master Class.

  Som altid, når man skal lære noget, er det vigtigt at man gør sig klar, hvordan man selv lærer bedst 🙂

 3. Hej Mikkel!

  Har du overvejet at lave en ”online” uddannelse eller hvor man kan købe sig adgang til en masse videoer fra dig (lidt ala e-universe)?

 4. Ja, Andreas, men jeg synhes der var brug for en mere grundig uddannelse, som kun kan gennemføres hvis en stor del af undervisningen foregår IRL.

  Så jeg har ingen planer om at lave en ren online baseret SEO uddannelse

 5. Nu skriver du at du ikke har planer om en ren online baseret SEO uddannelse.. men foregår noget af undervisningen online eller hvordan fungerer det?

 6. Alle detaljer omkring undervisningen finder du her: http://masterclass.demib.dk/program-detaljer.asp

 7. Hej Mikkel,

  Jeg beklager meget hvis det står et sted, men jeg synes ikke jeg har kunne finde det.

  Er det muligt at trække kurset fra gennem ens firma, lidt på samme måde som et plus medlemsskab på Amino?

  I øvrigt synes jeg kurset virker yderst interessant – og interessen vil nok ikke blive mindre hvis det er muligt at trække fra 🙂

 8. OK, sorry hvis jeg var lidt upræcis 🙂

  Undervisningen foregår med 4 heldags workshops her i Ugerløse, 4 online webinars og så en løbende online debat/support forum under hele forløbet.

  Normalt vil du kunne trække udgifter til relevant uddannelse fra i dit firma. Men jeg vil anbefale at du lige spørger din revisor, da der kan være forhold i dit firma som jeg af gode grunde ikke lige kender til.

 9. Jeg har deltaget i SEO Master Class i 2011, og jeg kan klart anbefale kurset til alle, der vil vide mest muligt om SEO.

  Inden jeg tilmeldte mig, mente jeg, at jeg allerede vidste rigtig meget om SEO gennem arbejdet med et par webbutikker og læsning af rigtig mange blogge og en del bøger om emnet.

  Jeg vil gerne selv sælge SEO-ydelser på det ret brogede marked for SEO-konsulenter, og da jeg gerne vil være 100% sikker på, at jeg kan mine ting, så meldte jeg mig til SEO Master Class – også selvom jeg har fulgt Mikkels blog i nogle år, læst SEO 2.0 og klaret at få gode placeringer i Google.

  Med SEO Master Class har jeg nu fuldt ud styr på, hvordan jeg analyserer et eksisterende website til bunds, og hvordan jeg kan skrue en kravsspecifikation sammen til nye websteder. og jeg har lært endnu mere om link building, end jeg vidste før.

  Der er rigtig mange tips og tricks om SEO og markedsføring i det hele taget gemt inde i Mikkels hoved, og rigtig meget af det blev videreformidlet undervejs i kurset.

  Hvis man tilmelder sig, kan jeg klart anbefale, at man ved en del om SEO, og at man f.eks. læser SEO 2.0, inden man starter. En god del af den viden, man finder i bogen, går igen i kurset, men til gengæld kan man så fuldt ud koncentrere sig om alt det nye.

  Er det dyrt? Ja og nej. For mig var det en stor udskrivning, men Mikkel tilbød betaling over flere rater, så det var mere spiseligt. Og inden sidste kursusdag havde jeg skaffet et par SEO-kunder, så jeg har en klar forventning om, at kurset tjener sig selv hjem forholdsvis hurtigt.

 10. Johnny det er lige præcis sådan en anmeldelse jeg har ledt efter. Hvis jeg tilmelder mig det kursus, så ville det også være en stor udskrivning for mig. Det er derfor med stor glæde jeg læser dit indlæg. Det jeg var lidt bange for var at det “bare” ville være en gennemgang af SEO 2.0 som er en god bog, men den har jeg jo læst. Tak for den anmeldelse den kunne jeg bruge til noget.

 11. Der er lagt nogle flere anbefalinger på på http://masterclass.demib.dk (i bunden) nu

 12. Hej Mikkel, synes det er super godt at du har fået sat de anbefalinger ind. Det er vidst en meget god idé når kvaliteten er sidestillende med prisen skal bekræftes.

  Som Johnny anbefaler at man læser din bog først, kunne du dermed også smide bogen med i holdet og sende den et par uger før start til gennemlæsning. Det synes jeg er et godt salgsfremstød samtidig.

 13. Bogen er med som en del af SEO Master Class. Men du har ret i, at det måske var en god ide, at sende den til deltagerne inden holdet starter. Tak 🙂

 14. Sebastian Krausing skriver

  Hej Mikkel

  Da jeg var forbi dig og teste din Tesla blev jeg også lidt hooked på det :). – Hvis tiden havde været der, så ville du uden tvivl kunne se mit navn på deltagerlisten! 🙂

  Godt nytår Mikkel. – og tak for sidst

 15. Hej Mikkel,

  Godt at se, at dit seneste hold blev fyldt op. Har ikke selv tiden lige nu, men er meget interesseret til det eventuelt senere hold i år. Så jeg følger lige lidt med.

  Mvh.
  Bo

 16. Jeg fortsætter med SEO Master Class uddannelsen, så længe der er så stor tilslutning til den, som der er nu.

  Erfaringerne med de første to hold har helt klart vist, at der var brug for netop en sådan SEO uddannelse.

 17. Ligesom Bo, er jeg også interesseret i denne uddannelse.
  Har du nogen idé om hvornår næste hold starter? Det kunne være rart at have en idé om hvor meget der skal spares de næste par måneder 🙂

 18. Ja, næste hold (Hold #4) starter i august og løber frem til jul. De nøjagtige datoer får jeg nok på plads her i løbet af januar.

  Tilmelding til Hold #4 er ikke online endnu, men hvis du gerne vil med kan du tilmelde dig ved at skrive til mig på: mikkel@demib.com

  Prisen bliver den samme som på de andre hold og der vil naturligvis fortsat være mulighed for enten at betale på en gang eller over 6 måneder.

 19. Det lyder utroligt spændende. Jeg kan se man får bogen SEO 2.0 med, har du nogen anbefalinger til bøger man kan læse inden man evt. tilmelder sig kurset?

  For så vil jeg da vente med at læse SEO 2.0

 20. Er det man lærer på kurset det samme som det i bogen eller er det ekstra guf?
  Har du evt. planer om at optage det og sælge det som dvd lidt billigere 🙂

 21. Laust, der findes efterhånden mange gode bøger om SEO. Jeg kan bl.a. anbefale Bill Hunts Search Engine marketing Inc.

  Anders, det man lærer på kurset er mere end det der står i bogen, og så bliver tingene jo også forklaret på en anden mere direkte måde, med mulighed for dialog om detaljerne. Så det er meget mere dybdegående. Se evt. kommentarerne fra tidligere deltagere her: http://masterclass.demib.dk – der er nogle der også kommer ind på det du spørger om

 22. Havde jeg budget til at investere i denne SEO master Class så havde jeg gjort det! Det er stensikkert, men for mange er det stadigvæk mange penge, selvom det er gjort så billigt og smart mht. afregning på afbetaling.

  Men held og lykke med de nye hold!

 23. Brugskunst online skriver

  Hej.

  Jeg kunne godt forestille mig at deltage i SEO Master Class i fremtiden.

  Hvor lang tid fremover planlægger du at afholde disse kurser?

  Og hvornår er næste?

  mvh
  Thomas

 24. Jeg fortsætter sålænge der er nok som vil deltage. Det næste hold starter til august.

Skriv kommentar

*