SEO 2.0 som lydbog?

Der er flere som har snakket om, at det ville være rart med en lydbog version af SEO 2.0. Men jeg er lidt i tvivl om, hvor mange der faktisk gider at lytte på mig i de mange timer det vil tage at læse det hele op, om jeg skal nøjes med nogle kapitler og om det er noget folk vil betale ekstra for … Anyway, jeg har lavet en lille test med bogens forord. Tag en lytter og smid en kommentar …

[audio:http://www.demib.dk/wp-content/uploads/Lydbog1/1-Forord.mp3]
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Jeg synes nu ikke du er så kedelig at høre på. Men det kan da godt være det bliver lidt ensformigt i længden, så kan det være du skal prøve med en gæstetaler 🙂

 2. Uden at forholde mig til, om du er god til at læse op eller ej, så vil jeg også mene, at en professionel oplæser ville være en god idé. De er jo vant til at lægge trykket det rigtige sted, holde de rigtige pauser osv.

  Så vidt jeg ved, så er det vel også de færreste lydbøger, der rent faktisk bliver læst op af forfatteren.

  Så en god idé med en lydbog (som kan høres i bilen) – men med en professionel oplæser.

 3. Hej Mikkel
  Jeg tror ikke at hele bogen i sin helhed som lydbog vil blive den store sællert. Som udgangspunkt syntes jeg ikke fagbøger er egnet som lydbøger, af den årsag at de tit bliver brugt som opslagsbøger.

  Jeg tror mere på nogle korte “podcast” af 10-15 minutters varighed, hvor du kun taler om et specifikt emne, og som man så kan arbejde videre med bagefter.

  Du kunne evt. lave en række lydfiler, som hver især kommer med et konkret tip, og så sælge dem enkeltvis for X antal kroner.

 4. Jeg tror nu ikke på at SEO 2.0 som lyd bog er den bedste idé. Jeg synes bogen er rigtig rigtig god, men jeg synes den bedste måde at sætte sig ind i den er, at arbejde med ens hjemmeside på samme tid som man læse og kan prøve de gode råd der er i bogen. Jeg synes klart den egner som bedst som bog.

 5. Det ville fungere langt bedre, hvis du tog et emne op og fortalte om det. Det er alt for tydeligt at du læser op af en bog.

  F.eks. på Strikepoint er det helt fint at lytte til. Så mere a la Strikepoint eller som thorborg.tv ville være fedt.

 6. Theis – det gør jeg jo allerede f.eks. på Strikepoint.
  Men det løser jo ikke det som nogle havde efterspurgt – en oplæsning af bogen 🙂

 7. Jeg synes det ville være helt fantastisk med en lydudgave af bogen – og jeg ville købe den med det samme og smide den på iPodden.

  Og klart skal du selv læse bogen. Strikepoint er som Strikepoint er – og oplæsningen at din bog skal være en oplæsning.

  Som sagt, så står jeg først i køen, så jeg håber du får tiden til at gøre det.

  Venligst
  Potter

 8. Jegv lytter ofte til Strikepoint, og det er jo ret sjovt og også næsten interessant, men jeg synes meget sjældent, der bliver gået i dybden med et emne. Det er mere noget med, hvad der rør sig og hvad I hver især synes om forskellige drejninger, som branchen, verden m.v. har taget – hvilket jeg meget gerne lytter til, meeen:
  Netop sådan noget med et specifikt og professionelt podcast, hvor der gåes meget i dybden med et enkelt emne, mener jeg også kunne være langt mere relevant. At sidde og lytte til hele bogen tror jeg ikke jeg kunne finde på, selvom jeg har en halvlang tur på job hver dag. Det gør det dog langt sværere mht. betaling – det er let at “forstå”, at man skal betale for en komplet lydbog, mens der nok er færrere, der forstår at et enkelt podcast, som nettet i forvejen flyder over af, kræver betaling. Skulle du ramme ned i noget af det, jeg lige havde brug for, var jeg da ikke bleg for at betale – men tror ikke det er specielt udbredt, desværre. 🙂

  Du kunne evt. benytte den slags podcasts som gratis lokkemiddel til at få flere til at signe op til den gratis eller betalte version af SEOsupporten..

 9. Syntes ikke det er kedelig oplæsning. Syntes faktisk det er til at holde ud at – sikkert i ganske mange timer.

  Du kunne jo evt. sælge forskellige kapitler på som “podcast”.

 10. Jeg kender ikke lige nogle systemer hvor man på en enkelt og sikker måde kan sælge enkelte podcasts. Er der nogle her der kender sådanne tjenester?

  For med det lille marked der er til den slags kan det altså ikke betale sig at få det programmeret kun til mit brug 🙂

 11. Personligt vil en lydudgave af bogen være noget jeg sprang på. Læser mere end rigeligt til dagligt og er fyldt op den front. (Kigger skævt over på bunken af ulæste bøger i hjørnet).

  2. afsnit du har lavet (spam i søgemaskiner) er allerede meget bedre og går mere flydende end forordet. Syntes den er lige i kassen og let at fordøje.. Jeg vil klart klart foretrække at du personligt læser den op. Faktisk vil det være udslagsgivende for at jeg købte den.

  Sker det, har du et sikkert salg til mig 🙂

Speak Your Mind

*