SEO FAQ – ny e-bog om SEO

Så er min nye SEO bog på gaden. Titlen er: SEO FAQ!

Bogen er skrevet i en ny form, som jeg ikke har set før. Som navnet antyder er bogen opbygget som en lang SEO FAQ. Jeg har kort fortalt samlet de 264 mest almindelige spørgsmål om SEO og giver i bogen enkle, klare og korrekte svar på dem alle.

Man kunne kalde den sådan en slags ”søgemaskinernes svar på Grønspættebogen” … 🙂

SEO FAQ er en væsentlig mere overkommelig bog end min store “SEO Bibel” SEO 2.0. Den er ikke nær så lang (blot 212 sider) og prisen er naturligvis også en hel del lavere.

SEO FAQ koster kun 299,- kr (+moms) og kan købes fra og med i dag

Jeg har sat prisen så lavt fordi jeg opfatter SEO FAQ som en langt mere “folkelig” SEO bog end SEO 2.0 – og andre af de mere “tunge” SEO bøger. Alle fortjener at have SEO FAQ bog stående. Alle med den mindste smule interesse i SEO kan have glæde af den. Og så skal prisen også være noget alle har råd til.

Du kan høre forordet til bogen i nedenstående korte Podcast (varer kun lige godt 4 minutter)

[audio:http://www.demib.dk/wp-content/uploads/SEOFAQ-Lydbog/SEOFAQ-forord.mp3]
Du kan downloade denne podcast her.

– Du kan også læse hele forordet online her, hvis du foretrækker det
– Indholdsfortegnelsen og alle 264 spørgsmål i bogen finder du på denne side

Køb SEO FAQ i dag

Jeg vil ikke lægge skjul på, at bogen til dels er skrevet i frustration over de mange mangelfulde eller direkte forkerte svar på SEO spørgsmål, som der desværre ofte optræder i de mange offentlige debatter om SEO. Med SEO FAQ får du alle de korrekte svar på en enkel måde og du slipper for de ofte nørdede og lange debatter – når det du gerne ville have egentligt bare var et klart og korrekt svar på et konkret spørgsmål.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Hej Mikkel,

  Kanon med endnu en bog for dig. Jeg har virkelig lært meget af din SEO 2.0.
  Vil man lære mere hvad også at købe denne, eller er den er mere ment som en lille “hurtig” guide til søgemaskineoptimering ?

 2. Det er to meget forskellige bøger, så du vil sikkert få noget ud af dem begge.

  SEO FAQ er den hurtige opslagsbog, hvor du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål om SEO

  SEO 2.0 går meget mere i dybden og bredden med emnet

  Har du nærstuderet SEO 2.0 og forstået alt det der står i den, så vil du dog nok ikke lære så meget direkte nyt i SEO FAQ – men derfor kan den nu alligevel være meget rar at have liggende, når man lige skal bruge et hurtigt svar. Og til prisen (blot 299 moms) burde de fleste også have råd til det 🙂

 3. Fedt med et billigere alternativ. Jeg har længe været interesseret i SEO 2.0, men 1500 kr. er desværre lige i overkanten pt.

 4. Hvis du lige linker direkte til forordets mp3 fil, kan besøgende på iPhone (meget tit via twitter) også være med 😉

 5. Tak Jimmy – det var en smutter. Jeg plejer at linke til filen også – så nu er det rettet 🙂

  Der er også links til alle de andre SEO POdcasts på den samlede side på bog-sitet: http://seo.demib.dk/seo-podcast.htm

 6. Hej Mikkel

  Det jeg netop savnede ved SEO 2.0 var overskueligheden og mulighed for hurtigt opslag. På den måde tror jeg helt sikkert denne bog er et godt supplement, og jeg skal helt sikkert have fat i den.
  Ligeledes mangler jeg tit en form for checkliste når jeg arbejder med SEO. Her forestiller jeg mig at det kan være en god ide at løbe indholdsfortegnelsen i denne bog igennem.

 7. Hej Mikkel,
  Længe siden 🙂
  Stort tillykke med din nye bog. Har lige kigget lidt på indholdsfortegnelsen og synes du kommer godt omkring de mange spørgsmål som vi konstant bliver stillet. Super god ide med en SEO Faq bog.
  Held og lykke med salget. Jeg skal nævne den i mit netværk

 8. Tak for det Mikkel. Jeg vil glæde mig til at læse bogen 🙂

 9. Hej Skipper

  Ville være fedt at kunne købe dine bøger på papir. Er mindre distraheret når jeg ligger vandret med en bog, istedet for at sidde foran computeren.

  Og så har det altid undret mig at e-bøger ofte er dyrere end papir-bøger. How come? Distribution og materialer er jo billigere…

  PS: Nyder jeres Google-kritiske bramfrihed på Strike Point podcasten, keep it going;-)

 10. Oliver, det lyder ikke somom du faktisk har været inde på bog-sitet: http://seo.demib.dk – som det fremgår af både forsiden og flere andre sider herunder, sælges SEO 2.0 i både en trykt og en elektronisk version. Prisen på dem er i øvrigt den samme.

  Specialiceret fagliteratur af denne type har altid kostet en hel del. De 1.500 som jeg tager for SEO 2.0 er ikke engang i den højeste ende. Soecialicerede analyser, rapporter og markedsundersøgelser koster ofte mange gange mere – uanset det format de leveres i.

  Prisen for SEO FAQ er ualmindelig lav – faktisk lavere end mange betaler for en roman. Det er et strategisk valg jeg hare taget for at nå ud til så mange som muligt med denne bog.

  Min første bog om SEO kom for over 10 år siden og kostede lidt mindre. Den solgte næsten 6.000 eksemplarer. Markedet og interessen for SEO er i dag langt større.

 11. Virkelig et genialt træk du har lavet Mikkel…
  Den anden bog, er super duper, men den er bare stor. Med sådan en lille håndbog, så fanger du vel både nybegynderne og de lidt trænede…

  Hvis man har din anden bog, er denne så værd at købe rent indholdsmæssigt? Eller skal den kun ses, som en håndbog med de mest gængse svar?

 12. PS mit spørgsmål er i forhold til den anmeldelse Frank har lavet… Synes bare ik jeg ville spørge dig på hans blog 🙂

 13. > Hvis man har din anden bog, er denne så værd at købe rent indholdsmæssigt?

  Indholdsmæssigt får du ikke en masse nyt med SEO FAQ i forhold til SEO 2.0 – hvis du altså har læst det hele 🙂

  Men med SEO FAQ får du en hurtigere måde, at få svar på de mest almindelige spørgsmål. Dels er det hurtigere at slå op i den meget mindre SEO FAQ bog og dels er svarende noget mere kontante, korte og præcise.

  I SEO 2.0 går jeg en del mere i dybden med de enkelte problematikker. Det er fedt, hvis man gerne vil forstå tingene helt til bunds, men kan naturligvis godt virke som en forhindring, hvis man bare lige skal bruge det hurtige svar …

  Så begge bøger har sin berettigelse – og så er SEO FAQ jo så billig, at det næsten er dumt ikke at købe den 🙂

 14. Hej Mikkel

  Du har ret, jeg havde ikke været inde på den side. Jeg må have smurt min indre crawler. Fra blogindlægget om SEO FAQ linkede du til http://seo.demib.dk/koeb-seo/seo-faq-ebog og på dén side, var kun e-bogen at finde;-)

  Ang. prissætning af e-bøger – jeg er stor tilhænger af det fri kapitalistiske marked, og ved godt at viden, særligt specialviden som din, koster ekstra, fordi den ikke er erhvervet gratis. Tid er penge, og du har brugt meget tid på at erhverve din viden, dissekere den, og formulere den på skrift. Så more power to ya;-)

  Men, jeg finder det interessant at e-bøger ikke bidrager til faldende bogpriser, pga de markant lavere produktions- og distributionsomkostninger. Det er ellers digitaliseringens akilleshæl hvad angår alt muligt andet – se bare musik på iTunes kontra prisen på CD’ere pre iTunes-æra. Og prisen på apps i iTunes. Just raising a point here;-)

  Anyway, glad for at høre salget går fremad.

 15. Demib for faen… Nu ser jeg at du skriver at SEO 2.0 er tilgængelig som trykt bog. Jeg spurgte jo til SEO FAQ – sikke en redelighed;-) Det er ikke til at holde rede på de lidt generiske titler “SEO FAQ” og SEO 2.0…

  SEO FAQ som trykt bog. Kom så med den;-)

 16. Oliver, du skal bare samle 100 venner der vil have SEO FAQ som bog, så skal jeg nok trykke den med det samme 🙂

Skriv kommentar

*