Køb bogen SEO 2.0 i trykt version!

SEO 2.0 - trykt versionSelvom jeg godt ved, at jeg indtil nu har sagt at jeg nok ikke ville lave en trykt version af SEO 2.0, så har jeg alligevel valgt at gøre det. Bogen er trykt, ligger klar på mit lille lager og kan købe på websitet nu.

Du kan købe den trykte version af SEO 2.0 her.

Jeg har ikke trykt så mange bøger i det første oplag, og jeg kan ikke garantere om og hvornår jeg eventuelt trykker flere, så hvis du vil være sikker på at få fat i en kopi, så vil jeg anbefale, at du handler hurtigt.

Den trykte version af SEO 2.0 er indholdsmæssigt identisk med e-bogs versionen, bortset fra stikordregistret, som er udeladt. Men da den trykte bog er opsat og formateret lidt anderledes end e-bogen fylder den “kun” 1.027 sider.

Så det er stadig en stor bog. Den er sådan ca. samme størrelse som de største fagbøger jeg ellers har stående – ca. 19 x 23 cm og 6 cm tyk.

Prisen på den trykte version af SEO 2.0 er den samme som den elektroniske version – bortset fra, at du skal af med porto og forsendelse på den trykte bog.

Hvis du allerede har købt den elektroniske version af bogen kan du købe den trykte bog med en dejlig stor rabat. Jeg sender mail direkte ud med linket til alle der har købt e-bogen på den email adresse der blev brugt. Hvis ikke du får mailen, så grib lige fat i mig på: mikkel@demib.com så finder vi ud af det.

Hvis du gerne vil have både den elektroniske og den trykte version kan du købe begge dele til en god samlet pris. De to eksemplarer er uafhængige licenser, så måske ender du med at beholde ebogen, og så give din bedste ven den trykte version i julegave. Det kan også være du beholder begge versioner selv – bruger den trykte version som nattelæsning i sengen og den elektroniske, når du er på farten og til opslag (det er jo fedt at kunne søge i en PDF!) 

I alle fald kan du købe de to versioner af SEO 2.0 samlet her:
http://seo.demib.dk/koeb-seo/seo-20-tryk-ebog/

Jeg har lavet en ny side, hvor du kan få et samlet overblik over de forskellige versioner af bogen du nu kan købe. Og hvem ved, måske kommer der med tiden flere nye spændende bøger til … Siden finder du her:
http://seo.demib.dk/koeb-seo/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Jeg får en 404, hvis jeg klikker ind på http://seo.demib.dk/koeb-seo-tryk/

  … men ikke ved http://seo.demib.dk/koeb-seo/seo-20-tryk/ 🙂

 2. Det har du da helt ret i. Nu er alle links rettet. Tak 🙂

 3. Hej Mikkel

  Fedt med en trykt bog, da det godt kan være tungt at læse så meget på en skærm 🙂

  Jeg har snuset lidt til din light-version, og er ved at være klar til køb af en fuld version, men har lige afgørende spørgsmål.

  Hvis man køber den trykte udgave, får man den så med elektronisk også? Jeg tænker jo at man ved den trykte udgave ikke har så nemt mulighed for at “søge” efter et specifikt ord/frase, som jo er så dejligt let i en pdf / digital udgave.

  Hvis den ikke følger med – kan man så få den med til en fordelagtigt pris?

 4. Rigtig god idé med en trykt version.

  Jeg er selv igang med E-pusher på papir den er lidt nemmere at ligge med i sofaen.

  Så når den er færdig vil jeg se på SEO 2.0

  Jeg har lavet en del SEO på http://www.monbo.dk hvor jeg sælger smykker men vil jo som alle andre gerne helt til tops så lidt ekspertviden vil gøre godt…;-))

  Vh. Bo

 5. Hvis du vil have den trykte version af SEO 2.0 fra det første oplag, skal du nok ikke trække den for længe. Der har virkelig været godt gang i salget i denne første uge – fortsætter det sådan er hele første oplag udsolgt i næste uge eller ugen efter. Og jeg ved ikke helt hvornår jeg så får et oplag mere på hylderne …

 6. Kære Mikkel, nu har jeg købt mig et eksemplar, så har du også til julegaverne igen i år 🙂

 7. Så mangler du bare en lydbog og videobog 🙂 har læst din digitale udgave, Cool bog, den har lært mig meget.

Speak Your Mind

*