Vil du have en gratis kopi af min SEO bog: SEO 2.0?

På flere opfordringer er det lykkedes mig at sammensætte et rigtig godt tilbud til dig, her midt i sommervarmen, på min nye SEO bog.

Sammen med mine teams på SEO Supporten og Redpitt er vi blevet enige om, at hvis du indenfor en begrænset periode køber et af de to produkter, så får du kvit og frit en fuld kopi af SEO 2.0 med, som en ekstra bonus. Det er da en god lille sommer-bonus 🙂

De nærmere betingelser fremgår nedenfor … Du kan naturligvis også, som altid, købe SEO 2.0 her, eller downloade den gratis light-version.

SEO Supporten
Hvis du køber minimum 12 måneders abonnement (hvilket der i forvejen gives 25% rabat på i forhold til den normale månedspris) får du den fulde version af SEO 2.0 helt gratis!

Dette tilbud gælder KUN i juli måned – og udløber således fredag d. 31. juli 2009 kl. 24

Du skal klikke her for at udnytte dette tilbud
Efter vi har modtaget din betaling vil du indenfor 24 timer modtage link og password til download af din bog


Redpitt Webshop
Alle der køber en Redpitt Webshop løsning i hele juli og august måned får kvit og frit en kopi af SEO 2.0 med. 

Du skal have underskrevet en leveringsaftale med Redpitt inden udgangen af august måned i år for at kunne udnytte dette tilbud. Når Redpitt har modtaget første rate af din betaling vil du modtage download link og password til din kopi af bogen.

Du kan kontakte vores salgsdirektør i Redpitt Zakir direkte på zakir@redpitt.com eller 22 80 50 24, hvis du vil høre mere om Redpitt eller have et tilbud. 

 


  

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dette tilbud, så smid en kommentar eller send mig en email på mikkel@demib.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*