Så er min nye SEO bog på gaden!

Hvis du ikke allerede har set det, så er min nye store SEO bog på gaden nu! Jeg har arbejdet hårdt på at få den færdig og jeg synes resultatet er blevet rigtig godt.

Du kan købe den fulde bog (1.397 sider!) her:
http://seo.demib.dk/koeb-seo/

Du kan downloade en gratis light-version (på 379 sider!):
http://seo.demib.dk/gratis-seo/

Du kan læse det fulde forord til bogen – online her:
http://seo.demib.dk/indhold/seo-bog-forord.htm

Jeg håber du får glæde af den …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Tillykke med den nye bog!

  Det ser ud til at være en uhyr grundigt værk du har produceret, og især de sidste par kapitler ser rigtig spændende ud 🙂

  De skal printes og med på ferie..

 2. Hej Mikkel

  Og tillykke med udgivelsen. Du må være en stolt “far” endelig at have den udgivet.

  Kan du fortælle hvem bogen henvender sig til?

  På en skala fra 1-10 vil jeg vurdere mig selv til at ligge på 3-4 stykker. Så mit spørgsmål går egentlig på hvor meget kendskab forventer du læseren har inden?
  Jeg har nu ingen vildt stor interesse i det tekniske m.m., men iflg. oversigten er det kun en lille del som jeg trods alt kan skippe.

  Mvh Kenneth, SikkerhedsEksperten.dk

 3. > Kan du fortælle hvem bogen henvender sig til?

  Den henvender sig til stort set alle der arbejder med markedsføring i søgemaskiner, på den ene eller den anden måde.

  Som de fleste andre “lærebøger” eller “opslagsværker” vil der for de fleste være nogle kapitler som er vigtigere end andre alt efter hvor erfaren man er og om man er teknisk, design, marketing eller redaktionelt orienteret.

  Hvis du allerede har en del erfaring – ogsådan forstår jeg dig, så kan der godt være nole af de indledende kapitler, som du finder for lette – og i den anden ende enkelte kapitler, som måske er lidt for svære eller tekniske til dig lige nu. Men jeg vil mene, at du kan få glæde af langt det meste af bogen.

  I alle fald kan jeg anbefale dig, at downloade den gratis light-version først. Så kan du få en lidt bedre fornemmelse af bogen og ikke mindst hvordan den er skrevet osv.

 4. Wow, Ser ud at være et godt stykke arbejd der, bak ved all teksten, målninger og analyser. Vil anbefale det til den svenske SEO-samfund, og alle dem, der ønsker at lære mere om SEO.

 5. Hej

  Tillykke med udgivelsen af din Seo bog. Synes den ser utrolig spændende ud. 🙂

 6. Jeg har rigtig glædet mig til bogen.. du har jo snakket om den siden Epusher 1.0 kom ud 😉
  Så den bliver købt i næste uge.

  Btw.. jeg var på aminitastic.. FED fordrag.. jeg har ikke grinet så meget i lang tid.

  Den med “jeg vil hellere have knæskallerne smadret….” får stadig et smil i ansigtet hos mig 🙂

  Igen tak.. det var bare 10-4 og en skumbanan.

  Mvh
  Markus

 7. Ulrik skriver

  1.397 sider! – det er da noget af et leksikon du har fået skruet sammen der, og til en fair pris når man tænker på at det er 1.397 sider med yderst værdifuld viden for enhver virksomhed.

  Takker!

 8. Mange tak – alle sammen.

  Det er imponerende så mange der har downloaded og købt bogen her den første uge. Jeg skal nok skrive lidt om salgsprocessen, konverteringer, marketingkanaler osv, når jeg har lidt mere data …:)

Trackbacks

 1. […] Vem skapade sökmotoroptimeringsboken SEO 2.0? Mikkel deMib Svendsen, Danmarks kanske mest kända SEO-kille och ibland utnämnd som Europas äldsta SEO’s (och bland de mer erfarna!), är skaparen bakom den nya boken om SEO. […]

Skriv kommentar

*