SEO Bøger

Jeg har til siden 1999 udgivet 3 bøger om markedsføring i søgemaskiner og arbejder løbende på nye udgivelser. På denne side kan du læse om de bøger jeg har skrevet og hvor du kan få fat i dem.

 

soegemaskiner-for-webdesignere-cover

Søgemaskiner for Webdesignere

Jeg udgav min første bog om SEO helt tilbage i 1999. Det var den første bog på dansk om SEO – eller “søgemaskinepositionering”, som vi mest kaldte det dengang og en af de første i hele verden.

Dengang i slut 90’erne var det kun meget få mennesker, der var begyndt at interessere sig markedsføring i søgemaskiner. Og stort set ingen større virksomheder tillagde det nogen som helst betydning.

På trods af det solgte bogen faktisk rigtig godt – hele oplaget på 6.000 eksemplarer røg. Det betyder så desværre også, at bogen ikke længere kan købes. Forlaget valgte ikke at trykke flere.

 

SEO 2.0SEO 2.0

Efter udgivelsen af min første bog gik der en del år inden jeg fik tid til at skrive en mere. Det blev så til gengæld til verdens mest omfattende SEO-bog. I den elektroniske version fylder den lige knap 1.400 sider (!) og i den trykte version ca. 1.000 sider.

Bogen dækker så godt som alle aspekter af SEO og selvom den i dag har nogle få år på bagen er der stadig rigtig meget godt at hente i den.

Naturligvis er der sket nogle ting i markedet, som ikke er dækket i denne bog, men faktisk er der forbløffende meget af det som står i den, som er ligeså aktuelt og korrekt, som da det blev skrevet.

Bogen sælges udelukkende fra websitet: seo.demib.dk

 

SEO FAQSEO FAQ

Min sidste bog om SEO er en lille eBog der er opbygget som en lang FAQ. Jeg har forsøgt at medtage så mange af de mest almindelige spørgsmål, som folk har om SEO og give nogle brugbare svar på dem alle.

Det er blevet til intet mindre end 264 spørgsmål og svar!

Bogen sælges udelukkende fra websitet: seo.demib.dk

 

Kommentarer

  1. Hej Mikkel,

    Tænkte på om du snart har en ny bog på vej? For leder efter en opdateret SEO bog. Eller hvad kan du anbefale, når man nu har læst din “gamle” 2.0 bog..

  2. Super godt indlæg
    Det har virkelig hjulpet mig med min egen hjemmeside at læse disse SEO bøger og lære.

Speak Your Mind

*