Skriv en anmeldelse af SEO 2.0 – og få et gratis link

Nu er det gået et par uger siden jeg smed min nye bog SEO 2.0 på gaden og jeg er derfor gået igang med at samle anmeldelser og kommentarer sammen. Alle de omtaler jeg finder – eller kommentarer og anmeldelser der sendes direkte til mig, vil jeg linke til eller bringe direkte på bog-sitet.

Så hvis du har en kommentar til bogen – enten den fulde version, eller den gratis light-version, så send kommentaren til mig sammen med et link til dit website – eller skriv anmeldelsen på dit eget site (f.eks. hvis du har en relevant blog), så får du et gratis link fra mig.

Hvis ikke du allerede har downloaded den gratis light-version af bogen kan du gøre det her: http://seo.demib.dk/gratis-seo/. Hvis du allerede har læst light-versionen og er klar til den fulde bog, så kan du købe den her: http://seo.demib.dk/koeb-seo/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Jeg skal nok vende tilbage med en anmeldelse, men 2 uger er altså ikke helt nok til 1300 sider – man har jo også et liv ved siden af 🙂

 2. > man har jo også et liv ved siden af

  Jeg har godt hørt om konceptet. Kunne være sjovt at prøve en dag 🙂

 3. Jeg tror lige jeg følger Per’s eksempel, og venter til EFTER jeg har læst den 😉

  P.S. Mikkel, jeg har sendt dig en reply-mail ang. bogen i mandags, men har endnu ikke modtaget et svar.

 4. Tror også lige den skal læses først 😉

 5. Det er bare helt i orden. Tilbudet om det gratis link har jeg ikke tænkt mig at stoppe med lige foreløbigt 🙂

 6. Hej Mikkel,

  Tak for linket til min anmeldelse. Da jeg kiggede de andre links igennem, fandt jeg et dødt et.

  Onlinebrand har åbenbart ændret linkstruktur. I hvert fald findes deres indlæg nu på http://onlinebrand.dk/blog/16-seo-20-af-mikkel-demib.html

 7. Nåååå, jeg kan se at der er en der der ikke har læst hele bogen endnu – særligt de afsnit om webarkitektur 🙂

  Man skal aldrig nedlægge sider – de skal beholdes eller redirectes, så undgår mn at gode links går tabt.

  Linket er nu rettet.

 8. Jeg har skrevet en mail til dig og lavet en anmeldelse af dit website.

  Mvh.

 9. SEO 2.0 er blevet lidt en bibel for vores markedsføring, og er et fint opslagsværk, når vi søger nye ideer til udviklingen af vores hjemmeside.

 10. Hej Mikkel

  For os (eller rettere jeg), som er lidt sløv i hatten og lang tid om at komme igennem hele bogen, gælder dette tilbud om link for en anmeldelse så stadig?

  Mvh.
  Lars

 11. Jeps 🙂

 12. Hej,
  Efter en del søgning på nettet, kom jeg frem til, at bogen jeg måtte eje var SEO 2.0.
  Jeg er ikke den store “bog læsehest”. Og derfor fangede det mig også, da jeg læste omtale af bogen på nettet. Som en bog man kunne bruge som et opslagsværk (ja en bibel er der nogen der skriver).
  Og må indrømme, det er en super bog. Og bruger den rigtig meget. Og har også købt nogle af de programmer, som der bliver forslået i bogen. Som f.eks. SEO SpyGlass og Rank Tracker. Som begge er nogle kanon gode programmer, hvor man sparer en masse tid. Og hvorfor jeg aldrig før, har læst om disse ved jeg ikke. Men det er bogens skyld, at det er blevet så meget nemmere for mig at lave SEO.
  Så en stor tommeltot op herfra.
  Mvh. ItHansen v/Kim Hansen

 13. Synes det link jeg får fra siden her er et NoFollow ?

  Synes bare jeg forstod i din bog som jeg har købt. At man fik et gratis link? Og er vist også det du skriver i toppen her af siden?

  Mvh Kim

 14. Bogen har i lang tid været en bibel for mig. bruger en tit til lige at slå op i. Kan kun anbefale den til alle der syndes at seo er spændende.

Speak Your Mind

*