Search Marketing Expo i Seattle

Som tidligere nævnt har Danny Sulivan forladt Search Engine Watch, som ikke i flere år har været ejet af ham selv. Han har i stedet for kastet sig over en række nye projekter, herunder en helt ny konference med navnet: Search Engine Expo – eller bare SMX.

I Juni måned afholdes den første SMX-konference i Seattle under navnet: “SMX Advanced”. Og det er ikke helt tilfældigt valgt, det der “advanced”, for konferencen er, i modsætning til stort set alle andre konferencer, helliget de mere avancerede emner – og sessions på et højere niveau end ellers.

Jeg er lige blevet inviteret til at tale på et par sessions. Det skal nok blive sjovt. Og sikkert endnu mere fagligt udfordrende end på mange af de andre konferencer. Jeg glæder mig i hvert fald meget.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*