Pressemeddelelse: RIMC præsenterer Mikkel deMib Svendsen

Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) er stolte over at kunne præsentere Danmarks eneste internationale søgemaskineekspert, Mikkel deMib Svendsen på dette års Social Media og Internet Marketing konference.

Mikkel deMib Svendsen bidrager med en eksklusiv præsentation af de mere avancerede og såkaldte ”black hat” teknikker til effektiv markedsføring i søgemaskiner. Sammen med Mikkel deMib Svendsen deltager et panel af verdens førende eksperter i Black Hat søgemaskineoptimering. På denne session vil deltagerne lære, at markedsføre deres websites i søgemaskinerne på de mest konkurrenceprægede markeder.  RIMC er den eneste Europæiske marketing konference der har valgt, at medtage dette kontroversielle emne.

Af andre bekræftede talere på konferencen kan nævnes: Bill Hunt der bl.a. er kendt fra bogen Search Engine Marketing Inc, Eli Pariser fra The Filter Bubble, Ben Chapman fra BBC, Barbara Coll fra WebMama, Charles Dowd fra Facebook, Brent D. Payne fra Tribune/BaldSEO, Motoko Hunt fra Adobe,Phil Greenwood fra Microsoft, Ludvik Høegh-Krohn fra OMG, Ralph “Fantomeister” Tegtmeier fra Pleromatrix; Peter van der Graaf fra SearchSpecialist.nl og Matt Neal fra BrightSparx.

Det er 9. gang RIMC afholdes i 2012. Denne gang vil der køre to parallelle spor hele dagen med spændende præsentationer indenfor Internet kommunikation og marketing, best practise tips og social media marketing

Reykjavik Internet Marketing Conference (RIMC) har udviklet sig til en af Europas vigtigste konferencer og netværk for marketing og reklamefolk, webredaktører, salg – og marketing managers og ledere af små og store virksomheder. Konferencen afholdes i samarbejde med Nordic eMarketing og MBL.is.

Tidligere RIMC konferencer har modtaget overvældende positive tilbagemeldinger fra de mere end 250 deltagere.

RIMC 2012 afholdes på Hilton Nordica Hotel i Reykjavik d. 9. marts, 2012.

Yderligere informationer kan findes på konferences website: www.rimc.is/en.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Hej Mikkel,
  Tillykke med talerpladsen. Det er en erfaren flok, og jeg vil virkelig gerne med. Jeg synes det er rigtig godt, at man tør fokusere på black hat SEO, for der er alt for få som tør tage bladet fra munden.
  Ikke ment som at jeg eller alle pludselig skal implementere lyssky teknikker, men for at kende hvid må man også kende sort :-)
  Vi ses forhåbentligt på konferencen, Henrik

 2. Hej Mikkel
  Stort tillykke :-) det skal nok blive et spændende oplæg. Tror umiddelbart ikke selv jeg vil være at finde til konferencen, men håber du på anden vis dele lidt deroppefra…

 3. Waow! Tilllykke :)

 4. Tillykke Mikkel!

  Bliver din præsentation lagt op nogen steder, så os der ikke lige har tid til at tage til Reykjavik også kan nyde godt den?

  Kan godt lide navnet på kategorien du er kommet i “The Dark Session”, det er jo egentlig meget passende til black hat SEO. :-)

  ps. Hvem er “secret guest”?

 5. Nej, du bliver nødt til at komme til Island hvis du vil opleve denne session og se hvem der ellers er med :)

 6. Det ser godt nok spændende ud. Tillykke med deltagelsen. Måske det er med til at bringe Island tilbage på fode.. Hvis de altså møder op og lytter lidt.

 7. Hej Mikkel,
  Det lyder bare rigtig fedt – stort tillykke :)
  Regner du med at dele noget her på bloggen, fra konferencen? :-)

 8. Det er da stort! Mange gange tillykke. :-)

 9. Lige et spørgsmål i kølvandet på konferencen; hvorfor er det altid – eller ofte – på Island SEO konferencerne foregår? (det har jeg i hvert fald fået indtrykket af efter at have fugt din blog i nogle år…)

 10. Casper skriver:

  Jeg er enig med peter. Hvorfor er det altid på Island?

 11. Dene eneste konference i Island er RIMC – alle de andre finder sted andre steder. Så jeg forstår ikke lige det spørgsmål

 12. Ok, det er nok bare mig, der ikke har øjnene åbne nok :) Kender du (eller andre) evt. til en hjemmeside, hvor man kan finde en oversigt over internationale seo-konferencer/begivenheder o.lign.?

 13. kender du hvor man kan finde en oversigt over internationale seo-konferencer

 14. Sille skriver:

  Mand hvor ville jeg gerne ha’ været med! Det lyder da super interessant! Måske næste gang når en lignende konference finder sted – lidt tættere på. Har du andet i kikkerten?

Skriv kommentar

*