RIMC 2011 – spændende søgemaskine- og social media konference i Island

Igen i år skal jeg op og tale på det der vel med rette kan kaldes verdens smukkeste konference: RIMC konferencen i Island. Det land er bare så uendeligt smukt. Og ikke nok med det, selve konferencen plejer også at være rigtig god.

Så hvis ikke du allerede har besøgt Island, så er her chancen for at se dette flotte land med fuld fradragsret (det er jo en faglig konference du skal derop for, ik’) og samtidg lære en masse nyt om SEO og Social Media Marketing.

Alt imens du overvejer det kan du så gøre mig en lille tjeneste, ved at stemme på mig (FaceBook “Like”) på min profil på konference websitet: http://www.rimc.is/RIMC-2011/Mikkel-deMib-Svendsen/ 

– vi har en lille konkurrence kørende om, hvem der kan få flest stemmer, og jeg har bildt dem ind at jeg har så mange gode venner, at jeg nok skal løbe med vindertrøjen. Så nu har jeg jo brug for lidt hjælp fra dig – min gode ven 🙂

I de sidste par år har RIMC udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke for mange af mine gamle taler-kollegaer, fra de andre konferencer. Alle vil derop og tale. Om det skyldes det flotte land, de søde mennesker, smukke islandske kvinder, den halvrådne tørre fisk eller de rigelige mængder af brændevin skal jeg være usagt, men fedt er det. Og jeg er naturligvis rigtig glad for, at de gerne ville se mig igen i år.

Jeg skal denne gang bl.a. deltage på et panel med “Meet the search engines”. Google kunne desværre ikke komme i år, så jeg har lovet at tage en af mine gamle Google T-Shirts på og lade som om jeg er Matt Cutts. Det er der nok ikke nogle der opdager 🙂

Jeg håber meget du vil overveje at tage med. Men vent ikke for længe med at booke din billet. Salget er gået markant hurtigere i år end de tidligere år og der er en meget begrænset mængde pladser.

Du kan læse mere om konferencen her: http://www.rimc.is/en/
– Og husk så lige at stem på mig her, så er du sød: http://www.rimc.is/RIMC-2011/Mikkel-deMib-Svendsen/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. We are looking forward getting you over to Iceland for what looks like a great RIMC 2011.

  2. Her er lidt flere tal som jeg har skrabet sammen på nettet om social media marketing stistik.

    Nogle af tallene er også fra rapporten, men jeg synes det var godt at finde lidt flere så man kunne give et helhedindtryk af hvor vi er mht. e-handel og sociale medier.

    Jeg har kaldt den for idiot sikret social media marketing, da jeg mener at det burde være lige til at forstå netop dette for alle

    http://ifluenze.dk/2011/03/02/social-media-marketing-idioter/

Speak Your Mind

*