eMarketing Konference på Island

Resten af dene uge befinder jeg mig på Island, hvor jeg skal tale på konferencen RIMC 2006. Konferencen er arrangeret af Kristjan Mar fra det største Islandske SEO-firma Nordic eMarketing. Jeg har aldrig før været på Island, så det er ret spændende. I dag og i morgen er der konference, og lørdag er alle talerne inviteret ud på en tur i landskaberne.

Det er et ret imponerende arrangement. Det er lykkedes Kristjan at tiltrækker over 300 gæster og talere fra USA, England, Danmark (mig), Sverige etc. Bill Hunt, Shari Thurow, Ann Kennedy og mange flere er her. Så alt kunne godt tyde på, at dette bliver en tilbagevendende begivenhed. Godt gået Kristjan!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Linket til RIMC 2006 virker ikke. Lyder ellers spændende

  2. Tak. Så er det fikset 🙂

  3. Ja, islændingene er virkelige pro-driftige: senest vel nok også set, i det listige approach med Sterling – i forsøget med at lavprismatche den navnkundige Irere hr. T. Anthony R.

  4. Det ser rigtig spændende ud, Der ville jeg gerne have været med, men det må nok alligevel vente et par år

  5. Jamen, så god tur da. Vi regner med nogle spændende opdateringer, når du kommer hjem.

Skriv kommentar

*