Hjemme igen fra Island og RIMC 2006

Så er jeg hjemme igen fra Island. Det var en på alle måder fantastisk tur. Eneste lille udfordring var hjemturen, der desværre blev forsinket en hel del på grund af dårligt vejr på Island i går. Men den slags skal man nok finde sig i, når man rejser i Nordatlanten. Så jeg landede i morges kl. 5, hvor jeg skulle have været hjemme først på aftenen før. Godt træt!

Selve konferencen gik strygende. Der var næsten 300 deltagere hvilket jeg synes er imponerende. Og det er en god del flere end der nogensinde har været til de “store” SEO-konferencer i Danmark og Sverige indtil nu. Det er flot gået af Kristjan Mar og hele teamet fra Nordic eMarketing.

RIMC2006_room1.jpg

Jeg synes der var mange gode sessions og foredrag på konferencen. Ordstyre på det hele var Chris Sherman, der også er central figur på SES. Han er virkelig dygtig til det. Der er egentlig ikke så meget mere at sige til det, andet end at jeg kan anbefale alle at tage derop næste gang – det var sgu en god konference 🙂

TheBlueLagoon-1.jpg

Om Lørdagen tog Kristjan fra Nordic eMarketing alle talerne med ud på en tur rundt i landskabet. Og sikken et landskab! Det er imponerende. Vi nåede at se et stort vandfald, en masse fosser, de store geysere og sluttede af med en dukkert i “The Blue Lagoon”. Det sidste kan virkelig anbefales. Det var satme godt! Varme kilder og godgørende salte. Som en kæmpe udendørs hottub – bare bedre.

Se bare på billedet her ved siden af! Vi var der ganske vist om aftenen, og ikke som her om dagen. Himlen var helt sort, men vandet blev lyst op af lamper langs kanten. Super flot. Der manglede bare lige nordlys, men det var det desværre ikke helt koldt og klart nok til den aften. Så er der en god undskylding (mere) for at komme tilbage 🙂

Maden er et helt kapitel for sig selv. Jeg var overrasket over at se så mange førsteklasses restauranter på Island som der er. Jeg nåede naturligvis kun at smage på en meget lille smule af det i de få dage jeg var der, men det jeg fik var helt i top. Måske lige bortset fra de små tern med rådden haj, som de alle går og æder som slik. Det var nok ikke lige min kop the. Det blev der så tilgængæld for alvor kompenseret for med et besøg på en af verdens bedste restauranter The Seafood Cellar (udnævnt af Condé Nast Traveler som en af de 66 bedste steder i verden at spise!). Jeg har aldrig i mit liv fået så god en forret (en Lobster “pick Me Up” med krappe, fois gras, trøfler og andet godt) – og jeg har ellers spist på mange restauranter efterhånden. Hovedretten var en tilberedning af god tun som jeg aldrig har set før, med en tandori crust, på en krydret bund af noget brødagtigt noget, og med en sirligt bundet kurv af bananblade på toppen indeholdende en lækker krappe-“kompot”. Helt vildt godt! Og lidt i den dyre ende – men det er sgu OK med den kvallitet. Og servicen var, naturligvis, også helt som den skulle være. Super sted.

Alt i alt en rigtig god tur, som jeg vil anbefale andre at tage. Det ser ud til at RIMC fortsætter med endnu en konference næste år. jeg skal nok sige til …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Lyder som om der har været lige dele forretning og fornøjelse på den tur. Misunder dig lidt turen i “the blue lagoon” – manner kunne jeg bruge sådan en omgang.

  2. Tommy Frøkjær skriver

    Ved du hvad det kostede, for hver af de 300 at deltage?

  3. lyder til at du har spist rigtig godt, jeg er personligt ikke så meget til fisk og skalddyr, men turen i det varme vand ville jeg dog gerne have prøvet..

  4. Jeg mener at det kostede ca. 6.500 kr at deltage – men så var der en del rabatter for tidlig tilmelding, brancheforeningsmedlemmer etc. Så mange har sikkert betalt en hel del mindre.

  5. Tak for sidst Mikkel, vores success skyldedes ikke mindst din deltagelse. Jeg håber vi vil ikke gentage RIMC uden manden i det røde jakkesæt. Billeder fra konferencen her: http://www.flickr.com/photos/nordic_emarketing. På gensyn

  6. Tak, Oli. Gode billeder! 🙂
    Og jeg er frisk på at komme derop igen næste år – uden tvivl!

Skriv kommentar

*