Pimpin’ New York

Som nævnt havde jeg en god uge i New York. Jeg har samlet lidt billeder sammen fra turen, der sammen med kommentarerne giver en meget god illustration af nogle af alle de udenoms-konference aktiviteter der er i løbet af sådan en konference uge.

Pimpin’ New York

Den første aften var jeg iviteret ud til en af de private fester – en fest arrangeret af Allan Dick fra Hot Tub & Bath, med støtte fra en række sponsorer (Pepperjam, Bizzresearch, mv.). Transporten til middagen forgik i den mest pimpede bus jeg nogensinde har set. Den var indrettet som en stor limusine, med storskærm i endevægen, indbyggede barer, lysshow og lasergejl. En rigtig pimpmobil. Ikke dårligt! 🙂

Pimpin' New York

 

Et solidt håndjob!

Udover den gode middag bød denne aften også på lidt underholding bl.a. i form af en plastik-boksekamp mellem Yahoo, MSN og Google for at se hvem der havde den bedste bokse-robot. Alle tre søgemaskiner blev fint representeret af 3 kvinder. Til sidst var Vanessa Fox fra Google og en kvinde fra MSN, som jeg har glemt hvad heder, tilbage. De kæmpede virkeligt, og kammentaren “these girls sure know how to do a good handjob …” fald derfor heller ikke helt ved siden af. MSN vandt.

google-msn

 

 

Carnegie Delli

Jeg har tidligere vist billeder af de enorme serveringer på Carenegie Delli i New York. Det er et fantastisk sted. Ikke bare på grund af deres store og meget velsmagende sandwich, men også fordi der er en fantastisk stemning. Det er 110% New York – lige efter bogen. Ubehøvlede tjenere, hurtigt tempo på det hele, og så alle billederne på vægene, af de hundredevis af kendte der har besøgt stedet. Særligt Woody Allan har en stor plads på Carnegie Delli, som han blandt andet har brugt i sine film.

Samme dag som ovenstående aften-fest, spiste jeg frokost med mon gamle ven Marshall Simmonds, fra New York Times, Brandon fra Nationalgeographics og et par stykker mere på Carnegie Delli.

ny2007-carnegie-delli-1.jpg

Og det er så en skål salat! Der er vist nok til en halvstor familie – men den stakkels Marshall Simmonds måtte klare den – eller så meget han nu kunne, helt alene 🙂

ny2007-carnegie-delli-2.jpg

Og her er så et eksempel mere på de enorme sandwich – og det er ikke engang den store af dem! Den sandwich hun holder i hånden er faktisk kun 20% af den – hun måtte skrabe en stor del af kødet af, for at kunne overskue den.

 

WebmasterRadio.FM

WebmasterRadio.FM, som jeg sender på hver mandag med programmet Strikepoint plejer at sende en hel masse udsendelser live fra konferencerne – således også på SES New York i år. Nede blandt de andre udstillere har WebmasterRadio som regel end stand, med interview sofaer, sendeudstyr osv.

 ny2007-webmasterradio.jpg

På billedet ovenfor ses vores faste tekniker, Eddie. Han er super god, og en hyggelig fyr at hænge ud med.

ny2007-webmasterradio-2.jpg

Og her har vi så Daron Babin, der sammen med sin kone har startet WebmasterRadio. Daron har jeg kendt siden 97/98 da vi begge arbejdede på Search Engine Forums og senere deltog i de første konferencer sammen.

 

The Naked Cowboy!

Hvis du har været i New York før, har du måske set “The Naked Cowboy” – som han kalder sig, og bramfrit skriver på bagenden af sine lidt for små underbukser. Her står han så, midt på Tiomes Square og spiller underlig rock som ingen alligvel kan høre på grund af trafikstøjen. Spøjs fyr. New York er meget underholdende!

ny2007-naked-cowboy.jpg

 

Støre bøffer på Keen’s

USA er kendt for de store bøffer – og store retter i almindelighed. Torsdag aften var jeg ude at spise med nogle af mine gamle gode venner, og kollegaer fra tiden på Marketleap, på en af de meget gamle restauranter i New York: Keen’s. Den er fra engang i 1800-et-eller-andet, og et virkelig spændende sted. Og så kan de virkelig lave bøffer. Nogle store nogle!

ny2007-keens.jpg

Se lige den bøf! Den er til en mand (eller rettere sagt, en kvinde i dette tilfælde). Se på hænderne ved siden af, til sammenligning af størrelsen. Og nej, de har ikke specielt små hænder, det er bøffen der er stor!

ny2007-keens-2.jpg

Og her er så en Porterhouse bøf beregnet til blot 3 personer! Jeg ved ikke hvor mange kilo kød der er her, men det er næsten vulgært 🙂

ny2007-keens-3.jpg

Og endelig kom deserten. Man har jo brug for lidt sødt efter en smule bøf, ik? 🙂 Og nej, det er ikke perspektivet der snyder, desserten var faktisk på størrelse med en voksen mands hoved! Det skol dog retfærdigvis siges, at det faktisk endte med at der var 2-3 stykker der delte den – Derrick Wheeler, som du ser på billedet, spiste ikke den hele selv.

 

Scotland indtager 6th Avenue

Den sidste dag jeg var i New York havde Skotterne indtaget det meste af byen, og vandrede i stolte optog gennem hele Manhatten via 6th Avenue, som Hilton (som jeg boede på, og som konferencen blev afholdt på) ligger på.. Meget imponerende! Jeg ved ikke lige hvad årsagen var, men jeg går ud fra det må være en eller andet mærkedag. I alle fald, underholdende som altid, at være i New York!

ny2007-6th-avenue.jpg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Tak for billederne og beskrivelserne! Man må vist se at komme forbi igen. Det er noget mærkeligt noget det med at være amerikanofil – jeg kan ikke beskrive præcis hvad der gør det, men jeg er på mange planer helt vild med at være turist i staterne!

  2. Ja, jeg elsker sgu også det land – på godt og ondt. Mange danskere har det desværre med at glemme hvor mange fantastiske mennesker der er i det land, og hvor mange gode ting der er ved deres kultur. Naturligvis er der også dårlige ting, og fjolser (hvoraf de desværre har valgt en af de værste som præsident), men alt i alt er det et godt land, med gode mennesker, og ikke mindst en helvedes masse sjovt at se på 🙂

Skriv kommentar

*