Nyt SEO Koncept: Personal SEO Trainer

Personal SEO TrainerMed en “Personal SEO Trainer” får du det bedste af alle verdner – de nødvendige professionelle analyser, personlig rådgivning og strategisk sparring, samt den rette træning, så du selv og dit team kan fortsætte SEO-arbejdet selv på et højere niveau.

Jeg har kort sagt taget de bedste elementer fra de sidste 15 års arbejde med rådgivning, undervisning, foredrag, bøger og workshops og samlet det i en overskuelig pakke til en god pris.

– Du har måske allerede prøvet, at få lavet en SEO Analyse af dit website. Det er også godt. Men du er sikkert også endt med, som så mange andre, at få alt for lidt af alle anbefalingerne implementeret. Og selv hvis du har, virker de måske ikke så godt som forventet.

En SEO Analyse alene er som regel ikke nok. De fleste har også brug for assistance med at få det hele ført ud i livet. Det får du med en Personal SEO Trainer! Og endnu mere end det.

Det er også muligt du har prøvet at købe dig til god SEO-rådgivning. Det er også fint og godt. Men når rådgivningen stopper, så sidder du sjældent tilbage med en bedre SEO-viden selv, eller i dit team.

Med et Personal SEO Trainer forløb får du det hele – de nødvendige analyser, den bedste personlige rådgivning, og træning af dig og dit team, så I bliver bedre til SEO selv. I kan dermed spare rigtig mange penge på jeres fortsatte arbejde med SEO på sigt.

Introduktionstilbud på Personal SEO Trainer

Personal SEO Trainer er et helt nyt koncept, og derfor har jeg valgt, at “afprøve” det på 4 virksomheder til en særlig lav pris. Du får naturligvis den fulde service. Jeg ender måske med, at bruge lidt ekstra tid på justeringer undervejs, men prisen er den samme faste lave pris. Og målet er det samme: Du skal være tilfreds!

Men som sagt, det gælder kun for de første 4 virksomheder. Herefter vil prisen blive justeret til et mere rimeligt niveau. Du kan bestille et Personal SEO Trainer forløb nedenfor, men først, lad mig forklare lidt mere om hvad en Personal SEO Trainer aftale indeholder …

Viden er nøglen til en god start

Et Personal SEO Trainer forløb starter altid med at vi holder et møde. Det kan foregå fysisk eller over Skype, alt efter hvad der er mest praktisk. Her vil jeg spørge ind til en masse af de ting, som har betydning for hvad vi kan gøre ved optimeringen. Det er vigtigt, at jeg forstår jeres forretning og website godt inden jeg går igang.

Efter mødet skal der laves en indledende SEO Analyse af jeres website. En sådan analyse vil afdække alle de punkter der bør gøres noget ved – og hvilket. Ud fra denne analyse kan det fremadrettede praktiske arbejde så planlægges.

Det praktiske arbejde

Der vil sandsynligvis være flere ting der skal gøres, som kan sættes igang parallelt. Som regel vil der være både nogle tekniske ting der kan forbedres, indhold og ikke mindst links og social synlighed. Vi vil på et møde snakke igennem, hvordan de enkelte dele kan sættes igang.

Alle de tekniske forbedringer skal snakkes omhyggeligt igennem med udviklerne. Det er vigtigt, at de forstår hvorfor de ønskede ændringer er vigtige – både så de kan løse de konkrete udfordringer bedst muligt, men i høj grad også, så de forstår hvad de skal huske på, når nye sider skal laves.

Efterhånden som de enkelte tekniske problemer løses, hjælper jeg jer med at se igennem, at de fungerer som de skal.

Hvis I har meget løbende nyudvikling kan det være en ide, at jeg hjælper jer med at udarbejde en mere generel SEO Style Guide – et samlet dokument der overfor udviklere beskriver de generelle SEO-krav i har til sitet.

I forhold til indholds-udviklingen og optimeringen vil vi bruge noget tid sammen på at finde løsninger på både optimeringen af det nuværende indhold, samt udvikling af indholdet på sitet fremadrettet. Først og fremmest skal vi have en god indsigt i hvordan der søges og med udgangspunkt i dette udvikle nogle gode indholds-strategier.

Hvis der er mange skribenter på sitet skal vi lave en tekst-optimerings workshop med dem. Hvis der er meget brugergenereret indhold skal vi se på hvordan det kan optimeres mere. Hvis der mangler indhold vil jeg hjælpe med at få ideer til, hvordan den nødvendige mængde og kvalitet af indhold kan skaffes.

Linkbuilding, optimering af jeres sociale synlighed og optimering af andre “bruger-parametre” er komplekse områder, der skal lægges nogle gode langsigtede strategier for. Forud for en detaljeret snak om dette vil jeg udarbejde et oplæg til konkrete strategier og metoder I bør overveje. Dem kan vi så snakke igennem, samt hvordan de kan eksekveres af jer, eller andre.

En stor del af arbejdet med linkbuilding og social synlighed skal varetages af jer selv, hvis det skal blive rigtig godt. Det kræver naturligvis noget viden om hvad I kan gøre og hvordan. Jeg vil hjælpe jer med at få ideer til konkrete aktiviteter der kan sættes igang – nu og over tid. Og vi vil sammen se på, hvordan de løbende opgaver kan håndteres.

Personal SEO Trainer – pakket forløb og god pris!

Et Personal SEO Trainer forløb løber som udgangspunkt over 6 måneder. Derefter kan der naturligvis forlænges, med muligheder for yderligere træning, analyser eller rådgivning. Tilbud kan gives på dette.

Jeg har ikke sat faste tidsrammer på, hvor lang tid vi skal bruge på de enkelte dele – det afhænger, hvad der er bedst for lige dig og dit website. Men nedenfor kan du se helt præcis, hvad det er vi sammen skal igennem …

  • SEO Analyse af dit website (normalpris 30.000 kr.)
  • Møde med udviklerne
    – gennemgang af analyse og teknisk workshop (normalpris ca. 20.000 kr.)
  • Test af færdige tekniske forbedringer (normalpris fra 5.000-15.000 kr.)
  • Møder (2-3) med de indholdsansvarlige – gennemgang af SEO analyse og workshop (normalpris 25-50.000 kr.)
  • Oplæg til linkbuilding strategi (normalpris fra 15.000 kr.)
  • Møde og workshop omkring linkbuilding (normalpris ca. 15.000 kr.)
  • Opfølgning på linkbuildingaktiviteter (normalpris 10-15.000 kr.)
  • Løbende support (telefon/Skype) i rimeligt omfang (typisk 3-5.000 kr. pr. måned)

Den samlede pris for den rådgivning, træning, support og workshops som en Personal SEO Trainer indeholder ville normalt koste mindst 150.000 kr. Men som sagt vil jeg tilbyde de første 4 virksomheder der hopper med på vognen en meget bedre pris …

Book Personal SEO Trainer

TILBUDSPRIS: 67.000 kr. (+moms)
Prisen gælder kun for de første 4 virksomheder og er betinget af, at der betales samlet, forud, for hele forløbet.

Det er under 12.000 kr. pr. måned for et virkelig stærkt SEO forløb, som vil gøre både jeres website, dig og dit team langt stærkere i søgemaskinerne på både kort og langt sigt.

Du kan bestille nedenfor … Men husk, denne pris er KUN for de første 4 virksomheder. Herefter justeres den til et mere rimeligt niveau.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Firmanavn

Dit direkte telefonnummer

Website (URL)

Kommentar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3,13 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*