Vi handler online for 22 milliarder årligt!

Ifølge nye tal fra FDIH handlede vi i Danmark sidste år for 22 milliarder kroner…. 22 MILLIARDER kroner! Det er godt nok mange penge! Det viser med al tydelighed, at Danmark for alvor er blevet en eHandlende nation. Det er godt, i hvert fald for alle os der lever af mediet, men i virkeligheden også for alle forbrugerne. For jeg mener bestemt, at forbrugerne generelt både får bedre service, bedre priser og bedre udvalg gennem den stigende eHandel.

FDIH rapporterer også, at der nu er 11.000 webshops, og en tilgang på 3.500 sidste år. Det er lige knap 300 nye shops hver måned. WOW!

Nu er der naturligvis en del af dem der lukker igen, og andre der aldrig bliver så store, men jo flere der åbner, jo bedre udvalg bliver der, jo flere vil handle, og jo flere vil så få muligheden for success. Det er en possitiv spiral.

De eneste der står til at tabe på det her er den del at detailhandlen, som får øget konkurrence online, og som ikke selv formår at følge med. Men sådan er livet – noget dør, og andet kommer til. Vi kan jo så bare være glade for, at vi er nogle af dem der sidder på den gyldne gren lige for tiden 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Mathias skriver

  Det er jo meget nice 🙂

  Et snit på 2 millioner i omsætning om året pr. butik.

  Er der egenlig en liste over største online shops?

  kunne være lidt sjovt at se.

 2. Ja, det kunne være meget interessant.
  Syntes jeg har hørt noget om “ting til børn”, “ting til kvinder” og “spillekonsoller”, men jeg kan ikke huske hvor jeg hørte det, måske det var her: http://www.computerworld.dk/art/42935?tekstlink 🙂

Speak Your Mind

*