Mobil SEO: Ny Global Mobil Rapport (gratis download!)

webcertainJeg har skrevet en del om vigtigheden af Mobil SEO igennem det sidste stykke tid – og det er ikke helt tilfældigt. Det er fordi det er så forbandet vigtigt!

Ikke alene er Mobil SEO vigtigt fordi flere og flere bruger en mobil enhed, når de går på Nettet – det er med Googles senest annoncerede opdateringer blevet vigtigere end nogensinde før. Du kan læse mere om disse opdateringer og hvordan du optimerer dit website til mobile enheder her.

Der er dog store forskellige i brugen af mobile enheder på de forskellige markeder og det er ikke alle typer af enheder det går lige godt for. Det engelske Multilingual SEO firma Webcertain har netop sendt en 46 siders rapport på gaden, som går i detaljer med denne udvikling.

Webcertain er et af de gamle SEO-firmaer i branchen. Det ledes af min gamle og meget gode ven Andy Atkins-Krüger – som også er medvært på mit SEO radioshow Strikepoint.

Rapporten “The Webcertain Global Mobile Report 2013” gennemgår på 46 sider i detaljer udviklingen på det globale mobilmarked. Og der er store forskelle. I nogle lande har de helt sprunget broadband over og er gået direkte til mobil. I disse lande er mobil allerede endnu vigtigere end hos os. Så hvis du skal markedsføre dig der er det endnu vigtigere at være mobil-kompatibel.

Rapporten dokumentere også den enorme fremgang for Google Android – på bekostning af særligt Nokia’s Symbian og i en vis grad Apples iOS. I forhold til SEO betyder det dog ikke så meget, hvis du ellers følger mine (og Google’s) råd om at lave dit website i Responsive Web Design.

Du kan downloade den gratis rapport fra Webcertain her.

Hvis du har spørgsmål om mobil SEO, eller har brug for hjælp med mobil optimering af dit website, så spørg nedenfor, eller tag fat i mig på mikkel@demib.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Hej Mikkel

  Super indlæg.

  Jeg ville lige download rapporten, men linket på deres site er i stykker..
  http://internationaldigitalhub.com/en_us/publications?tag=The+Webcertain+Global+Mobile+Report+2013

  Du nævnte lige du kender dem. Det kan være du vil gøre dem opmærksomme på udfordringen. Vil gerne se den rapport 🙂

  Mvh
  Mathias

Speak Your Mind

*