De mest sete videoer på YouTube!

Jeg sad i dag og kiggede lidt nærmere på hvilke videoer der har fået mest opmærksomhed på Youtube – hvilke der er mest afspillet og hvilke der får flest kommentarer. Og det er i sandhed nogle imponerende tal!

I dette indlæg vil jeg fremæve nogle få af dem som jeg synes det er værd at bemærke. Jeg vil tillade mig at gå udenom de mest kommercielle videoer og de mange musikvideoer, der naturligvis får en masse afspilninger…

Den første video er fra en ganske ung fyr, der øjensynligt har lært sig selv at spille rigtig godt på guitar. Jeg er ikke helt overbevist om, om det faktisk er en “hjemmevideo” eller blot en rigtig smart reklame for MusicPro.net – men i alle fald har den fået ikke mindre end 34.035.170 visninger og der er skrevet 139.023 kommentarer! Man skal altså op på en ret stor Hollywood film før man når samme tal! Hvis det virkelig er ham knægten her der bare har lavet denne video og lagt den på YouTube er det sgu ret fantastisk. Iøvrigt spiller han bestemt ikke helt dårligt … Men se selv

Denne næste video er helt sikkert “hjemmevideo” – og meget, meget simpel. Det er sådan set bare en rigtig glad baby, der griner helt vildt. Det er så dejlig livsbekræftende, at man ikke kan lade være med at blive i godt humør. Måske er det derfor der er over 31 millioner der har set den og godt 35.000 der har smidt en kommentar.

Den næste video er en af de mere aparte musikvideo-remakes jeg har set. Jeg vil undlade at forklare så meget – se den bare. Det har næsten 27 millioner allerede gjort – hvoraf de 30.899 har lagt en kommentar.

Den næste video på listen er ganske vist en slags musikvideo, men dels er den absolut i “hjemmevideo” kategorien, og dels kan jeg altså ikke lade være med at blive i rigtig giodt (jule-?) humør når jeg ser den. Lad os straks alle sammen tage ud i landets gader og uddele knus til alle dem der trænger. Det varmer sgu! Videoen er set af ikke mindre end 21.938.502 og kommenteret næsten 43.000 gange. En drøm for ethvert nyt band!

Den næste video er på ingen måde en hjemmevideo – den er fra YV-showet America’s Got Talent, men jeg faldt alligevel for den, da den “omklædningsnummer” der optrædes med er noghet af det mest utrolige jeg nogensinde har set indenfor den genre. God underholding og man sidder tilbage med dert samme spørgsmål som en af hvertern: Hvordan hevede gjorde i det …?! Videoen er set af godt 21 millioner og kommenteret næsten 10.000 gange.

Den næste video fik lige sneget sig ind, selvom den på ingen måde er hjemmevideoagtig. Men den ER altså bare så morsom. Se den, og fortæl mig så igen hvorfor mange mener at blonde teenage modeller ikke er så kvikke … Knap 20 millioner har set den næsten 60.000 har kommenteret den

Den næste video er i sandhed et unikum. Det er den lettere bøssede storfan af Britney Spears Chris Crocker, som tårevædet forsøger at forsvare hende med et skrigende “LEAVE BRITNEY ALONE!”. Det er meget rørende 🙂 Og det har knap 14 millioner så valgt at se, hele 200.000 hart smidt en kommentar og der er tonsvis af videokommentarer og parodier ude – som er mindst lige så underholdende.

Den sidste video i denne omgang er en rigtig succeshistorie. Den handler om pigen Esmee Denters, der for godt et år siden begyndte at uploade videoer på YourTube hvor hun synger. I løbet af kort tid blev det en enorm succes. Nedenstående video har mere end 12 milioner set og over 60.000 har smidt en kommentar. Og så var Esmee berømt! For nyligt fik hun så pladekontrakt med Justin Timberlake’s pladeselskab Tennman Records og har lige været på Oprah, sammen med nogle af YouTube stifterne osv, osv. Det viser med al tydelighed, at man ikke længere behøver at vente på at stort talenshow dukker op, for at opdage ens talenter – man kan bare selv gå igang og f.eks. lægge sine præstationer ud på YouTube. Er det godt nok, er der en god chance for at blive meget berømt – også uden for YouTube! Nyd sangen – hun synger faktisk rigtig godt …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. christian skriver

  Nu ved jeg ikke om du mener alm menneskers videoer. I gamle dage kaldet hjemmevideoer. Men jeg har da set en sang, der ligger på knap 27 millioner visninger.

  Og en video med en bugtaler der har en skelet som dukke. Kan ikke huske hvad det hedder, men der var 40 millioner visninger. I realiteten kan man vel få mange flere

 2. Natashia skriver

  Den derstår som mest sete video på youtube ER en hjemmevideo 🙂 .. det drengen spiller er et mix af Pachabls Canon in D og så med el-guitar ind over. Denne version drenge selv har lært sig blev oprindeligt lavet af en Japaner der kalder sig selv Jerry C 🙂

 3. Den med bugtaler er Achmed The Dead Terrost med Jeff Dunham 😉 Now you know

 4. Pedersen skriver

  Syntes du mangler denne her…..

  http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

  Evolution of dance er den mest sete med p.t. 89 millioner hits…

 5. du har rat. 9eren er lidt bøssed

 6. Denne video er blevet set omkring 114 millioner gange!
  http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&feature=related

 7. André skriver

  Var lige inde og kigge og den der er blevet set mest til dags dato er ……..

  Lady Gaga – Bad Romance

  som er vist 210.041.870 gange det er sygt 😉

 8. william skriver

  den mest viste er justin biebers Baby som har 350 millioner views

 9. Det her er den mest sete til dags dato. 393 mil views, det slår alle rekorder.
  Justin bieber siger “baby” 52 gange i sangen, og med 393 mil views bliver det til 20.5 milliarder gange “baby” (rundt regnet) Det er lidt at undre sig over..!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

 10. It’s very effortless to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this post at this website.

Skriv kommentar

*