Sexy SEO Boy of September!

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal mene om denne nominering, fra websitet “Men Of SEO” – men jeg vælger foreløbigt at lade mig smigre. Det er vel den slags man må finde sig i, når man er en smule velklædt 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Sexy SEO boy nomination…. Wow… Det er sq da noget af en hardcore nominering.
  Har hidtil levet i lykkelig uvidenhed om lige netop denne nominering/konkurrence, men spas – det er det!

  Nu er det ikke så’en at vi kommer til at se dig andre lignende nomineringer? Se & Hør sommmer dreng eller noget i den stil? 😀

 2. Eller i det nye Cosmopolitan….

  Et link ikke uden en vis relevans 🙂 http://da.wikipedia.org/wiki/Narcissisme

 3. Nu er det jo hverken mig selv der har indstiftet, nomineret eller givet prisen, så dit link er vist ikke rigtig relevant i denne sammenhæng

 4. “Nu er det jo hverken mig selv der har indstiftet, nomineret eller givet prisen, så dit link er vist ikke rigtig relevant i denne sammenhæng”

  suk…

  I og med at du bringer “nomineringen” til torvs, så er linket da vist meget relevant. Og læg lige mærke til:

  (Fra Wikipedia)
  “Narcissisten har en arrogant attitude, et behov for at være i centrum eller blive beundret og en forestilling om at være bedre/højere end andre mennesker og går op i titler, status og penge.”

  Det er da vist lige i øjet!

 5. Hvad er dit problem? Du har da vist hverken humor eller nogen som helst forståelse for hverken undertegnede, branchen eller markedsføring. Du er da fuldkommen til grin LOL

 6. Iøvrigt, tror jeg at et link til Janteloven havde været mere relevant i forhold til de to ovenstående tosser. Og til dette kan jeg blot tilføje: Ja, jeg er bedre end jer, ja, jeg er klogere end jer og ja, jeg griner ad jer!

  Eller som min gode ven Nick Wilson siger det: Fuck Google, Fuck Yahoo and Fuck You! LOL

 7. Altså, Mr. Janteloven-eksisterer-for-alvor…
  Læs lidt flere kommentar rundt omkring på denne blog, og du vil se, at Mikkel BERETTIGET kan kalde sig selv hvad han vil herinde (NÆSTEN! Jeg er højere). Det er hans blog, det er ham der er kåret, og det er ANDRE der har kåret ham! Mikkel er blandt de dygtigste i verden indenfor SEO, og nu har han fået en pris. Kan man ikke klare dette i sit Jante-univers, er det bare synd! Janteloven er yndlings aversion for de fleste læsere af denne blog, og sådan set for de fleste i denne branche. Og så er der de mavesure tabere, som smider nogle totalt intetsigende indlæg, som på ingen måde gavner noget som helst. Indlægget Mikkel skrev, kan bruges som sjov og som en del af hans CV. I ingen af disse tilfælde har jeg nogensinde oplevet værre misundelse end den du poster herinde…

  Tillykke, Mikkel. Du HAR fandeme fortjent det, og det viser kommentarene jo også.

  Som Roy Keane (anfører for Manchester United) engang sagde. “Når folk håner os VED vi, at vi er gode!”

 8. Nu KUNNE kommentarerne jo også hænge sammen med at Mikkel konsekvent nedgører og håner enhver, der drister sig til at være uenig med ham, når han svæver rundt på debatterne i ind- og udland? Enhver modsigelse resulterer i enten: “Du er dum og det kan jeg ikke gøre for” eller “Jeg gider ikke spilde min tid på dig” og lignende. Deraf sammenligningen med den arrogante attitude etc.

  At Mikkel er dygtig står udenfor enhver tvivl men at være dygtig forpligter ikke til at være arrogant og nedladende. Det er de færreste dygtige i verden der har SÅ enormt behov for at promovere sig selv som Mikkel har det.

  Det var baggrunden for MIN henvisning til narcissisme sammen med den konstante henvisning til “min gode ven”, “min nære ven” osv. hver gang en kendt person nævnes af Mikkel.

  Der er nok ikke tale om jantelov men mere om en irritation over at så godt fagligt stof bliver fyldt med støj.

 9. Den eneste støj her kommer fra dine fuldstændigt ligegyldige kommentarer om min person. jeg vil for den sags skyld hellere være narcissist end navlepillende jantelovs-fanatist, som du giver klart udtryk for at være.

  Du ved desuden ikke en skid om hvem der er mine gode venner eller ej. Hvad faen er det for underlig kommentar?

  Jeg fatter det hele taget slet ikke hvad du spilder din tid med her på denne blog, som er MIN personlige blog. Hvis du synes jeg er så latterlig så hold dig da væk. Det bliver nemlig ikke anderledes 🙂

 10. Lidt ved jeg da 🙂

  “slapper jeg lidt af med min gode ven Noel”

  “I tilsvarende situationer kan jeg stærkt anbefale min gode ven (og medmoderator på Search Engine Forums)….”

  “er det min gode ven Detlev Johnson og”

  “men heldigvis dækkede min gode ven Lennart Svanberg arrangementet for mig”

  Ovenstående er et hurtigt udpluk hvor du nævner div. kendisser 🙂 Så jeg ved da lidt om hvem dine venner er…

  Det bedste forsvar er et angreb og det er så det du gør. Du har ret: Det ER din blog og jeg spilder ikke tiden for mellem alt det selvudstillende skriver du mange fornuftige ting….såmænd!

 11. At jeg refererer til folk der faktisk ER mine gode private venner som venner er der intet underligt i. Det eneste underlige her er DIN mærkværdige snagen i det. Som sagt, jeg synes egentligt bare du skal holde dig væk fra denne blog. Jeg gider ikke spilde min tid på dig og dine underlige holding til andre mennesker. Jeg har satme ikke set noget lignende i lang tid. Hva faen bilder du dig egentligt ind – dette er MIN blog og jeg skriver om MINE venner og mine interesser præcist som jeg har lyst. Hvem faen er du (som ovenikøbet vælger at optræde annonymt) – kommer rendende her i MIN blog i kritiserer min person? Du må sgu da være idiot!

 12. Der er da tale om et absurd behov for at nedgøre andre grundet hans penismisundelse!!

  Sjældent har jeg da oplevet en mand som “Lars” som FORSØGER at tilsvine en dygtig person, for at kende folk gennem hans mange år i branchen i hele verden. At misunde en mand for at kende en masse “kendisser” er da et elelr andet sted okay… Men at man vælger at poste det, giver da bare anledning til at tro, at du ikke er andet end en “Jante-vante”, som KUN kan komme med sine holdninger som anonym. Måske er du endda en anonym person for omverdenen, hvilket ville begrunde dit latterlige behov for at tilsvine andre der bestemt ikke er anonyme for omverdenen!!

 13. Så er det afgjort! Mikkel; jeg stemmer sq på dig! 😀

  Jeg syntes at det er ALT for fedt at du skider på janteloven, ikke finder dig i en skid, er din helt egen, og promoverer dig selv med 120 i timen! Klø på mester!

  Og til dem der tydeligvis mangler en hobby/liv/kæreste/etc – link nu lige tilbage til jeres egen side/blogs i stedet for det der anonymitets pjat. At have ond i røven over hvad en gut skriver I SIN EGEN BLOG OM SIG SELV er jo på grænsen til det absurde. Jøses…

  ….får sq også lige mine medarbejdere til at stemme på dig – der skal da en Sexy SEO Award herind på din blog 😉

Trackbacks

 1. […] Som jeg tidligere skrev om, blev jeg for nyligt nomineret til titlen: “Sexy Boy of SEO” på websitet MenOfSEO, der drives af en pige der kalder sig “SEO Fangirl”. Nu har jeg så lige fået at vide at jeg vandt! Jeg er nu, den officielle Sexy SEO Boy of September! LOL […]

Skriv kommentar

*