Interview med Markus Frind, grundlægger af PlentyOfFish.com

WebPublishing.com har et spændende, omend kort, interview med den meget omtalte Markus Frind, der står bag websitet PlentyofFish.com, som jeg skrev om forleden.

Jeg synes Markus Frind har mange fornuftige og pragmatiske ideer om Nettet og han har med al tydelighed vist hvordan selv privatpersoner, uden den store kapital og opbakning fra et stort firma, kan tjene rigtig gode penge på Nettet.

Jeg vil gentage den påstand som David Naylor kom med for et års tid siden på en Search Engine Strategies konference: Stort set alle kan tjene en million på AdSense indenfor et år eller to hvis de er vedholdende nok og knokler for det.

Jeps, det er Web 2.0 – mulighedernes tid er ikke forbi! 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Det er meget imponerende det markus har opnået – bestemt en kilde til inspiration. Det skulle dog ikke undre mig, om du Mikkel har lige så stor success… Du er fandme snu 🙂

 2. Tak for tilliden. Jeg er dog ikke helt oppe på $10.000 om dagen på AdSense … endnu 🙂

 3. Og som du selv skriver, så er det mulighedernes tid… web 2.0 – here we come 🙂
  Jeg kan næsten blive helt høj ved tanken om alle de muligheder der bare venter på at blive udnyttet 😉

 4. Christian skriver

  Jovist er det fantastisk, hvad han har opnået,men han er jo også computer expert ifølge Wikipedia. Så jeg tror ikke salgsassistenten i Matas,brolæggeren fra gågaden eller bankrådgiveren kan lave en sådan side og tjene styrtende på det. Derimod ikke sagt man ikke kan tjene penge “from scratch”

  Det ville da være fedt, hvis man, som David Naylor siger, kan tjene en million på et år eller to.

 5. Det er klart, at der skal en nørd med på holdet for at det kan lykkes, men er du ikke selv sådan en, så find en rigtig god en og giv ham 50% af selskabet. Personligt ville jeg godt kunne leve med 50% af den success Markus Frind har skabt 🙂

  Iøvrigt vidste han intet om .NET da han startede – projektet var faktisk initieret af, at han gerne ville lave det. En slags test. God test, siger jeg bare! 🙂

 6. Christian skriver

  50/50 lyder godt. Mon ikke Janus Friis er enig i det 😉

Skriv kommentar

*