Mahalo spammer Google

Mahalo, der er stiftet af den kendte “anti SEO” iværksætter Jason Calacanis, har fundet det nødvendigt at spamme Google, for at optimere deres eget website. Sjovt nok har Jason Calacanis ellers igen og igen påstået at SEO slet ikke er nødvendigt – man skal bare lave noget ordentligt indhold, så kommer det hele af sig selv. Yeah, right! Men når det gælder Mahalo, så skal der åbenbart spam til at opnå de resultater han gerne vil have. Hykler!

Aaron Wall har skrevet en fin lille artikel på SearchNewz om den seneste omgang spam fra Mahalo. Det er ikke første gang de er grebet i at spamme Google. Denne gang handler det om links.

Tidligere er Mahalo blevet “taget” i at optimere tomme sider – sider uden reelt indhold.

Spørgsmålet er, hvor længe Google kan acceptere den gentagne spam fra Mahalo. Hvis Google vil undgå at alt for mange andre websites lader sig inspirere af Mahalos spamteknikker, så er det vigtigt at de gør noget.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Oh, det er fantastisk!

    Jeg frydes når det tågehorn til Calacanis bliver taget med fingerne nede i SEO dåsen. Hvor er det godt, at en så udpreget kritikker af SEO selv bliver taget for søgemaskinespam.

    Tak Mikkel, for at give mig et godt grin her op til weekenden 🙂

Speak Your Mind

*