Annoncehajen Lasse Schou er idømt 2½ års fængsel!

En af landets værste annoncehajer, Lasse Schou, er i dag blevet dømt 2½ års ubetinget fængsel for hans bedrageriske aktiviteter i bl.a. Dansk Tele Support og IT Support Danmark. Han har gennem disse virksomheder solgt annoncer i komplet værdigløse Internet-kataloger og i mange tilfælde truet betalingerne igennem.

Udover de 2½ års fængsel er han fradømt retten til at drive lignende virksomhed. Lad os håbe at denne dom kan afholde andre fra at opfører sig ligeså groft og at den for alvor kan få stoppet Lasse Schou.

Jeg kan dog godt have min tvivl. I hvert fald søger de stadig aktivt efter medarbejdere, og når man ser på deres website er der intet der tyder på at bedrageriforretningen er stoppet.

Hvornår er der nogle der tager ud og giver de folk en ordentlig gang bøllebank? Jeg tror efterhånden det er det eneste de kan forstå.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. At man ikke kan se det på hans website skyldes vel at han ikke er på fri fod – haha 🙂 Lad resten af svindlerne komme samme vej. Så er vi da ihvertfald fri for dem i den tid.

 2. Det kan iøvrigt også¨undre, at HK fortsat “reklamerer” for dem – Hvad siger det om HK?

 3. Ja, det er dejligt at der endelig er faldet dom i den sag.
  lad os håbe at det har en effekt på alle andre annoncehajer som har været med til at ødeligge annonce branchen.

 4. Udover de 2½ års fængsel er han fradømt retten til at drive lignende virksomhed.

  Hvilket bare har resulteret i at alle hans virksomheder er lukket, og alle ansatte fyret, for dagen efter at blive genansat i samme jobfunktioner i nye firmaer, drevet at Lasse’s kæreste. :/

 5. Mette Wedenborg skriver

  Jeg syntes simpelthen, hvis det er rigtig det med hans Kæreste, at hun er den sindsygeste so, hvis hun går med til det, hun er mor, tænk engang at man vil leve sådan et liv og med ham, ( tro mig jeg kender ham alt for godt, 5 år) de passer sikkert perfekt sammen, men at skabe sådan et liv for deres barn, det simpelthen for klamt, de burgte får fjernet deres barn og derefter blive kasteret, sådanne mennesker skal ikke have lov til at skabe et liv for et barn, det kan ikke andet end gå galt, nej hvor har jeg ondt af den lille dreng.

 6. Han har jo anket sagen, og tror han slipper uden om, Lasse er jo af den opfattelse at han kan styrer retssystemet og alt andet.

 7. Kenneth Bay Smidt skriver

  I sidste måned fik han ved Østre Landsret stadfæstet sin fængselsdom på to et halvt år for bedrageri.

  Sammen med et kanon underskud får det heldigvis snart ende for den uheldige Lasse.

  Det er nemt på toppen, men besværligt på bunden…

Speak Your Mind

*