Kort viral film der virker!

Man skal måske være lidt af en drengerøv, som jeg, for at more sig over nedenstående videoer, men der er øjensynligt mange af min slags. For begge de videoer jeg fornyligt er faldet over, har i løbet af meget kort tid fået en sørens masse visninger.

Den første video synes jeg faktisk er den bedste. Den varer kun 4 sekunder! Og den virker 100% autentisk – hvilket jeg faktisk også tror den er.

Den næsste film er lidt mere konstrueret – mend jeg ikke er helt sikker på at ofret ved det. Sjov er den i hvert fald – synes jeg. Og selv med godt 40 sekunder stadig kort. Og det er lidt det jeg også er faldet for ved de her to små film – de er SÅ korte og alligevel fungerer de 100%.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Soooooo cruel!!! 😀

 2. “Soccer ball in face” er for sjov og pisse genial. Der er jo ingen som kun ser det klip 1 gang?

 3. Kan nu godt forstå du syntes det er sjovt at se på Mikkel, var da lige ved at hoste lungerne op af grin af den sidste af dem he he, kan godt være det er ondt men det er da sjovt at grine af andres godtroenhed og uheldigheder/dumheder

 4. Ha ha… det er da nogle fantastisk herlige videoer 🙂 Er helt enig med dig i, at de netop fungerer så godt fordi de er så korte.

  Denne slags humor er altid herlig – lidt ligesom med prutter på uønskede tidspunkter 🙂

 5. Det er ikke kun drengerøve der bliver underholdt af disse, både kærsten og min datter skreg af grin over klippene.

  Takker for et godt grin, lige hvad jeg trænge til…:)

 6. Kenny Malerier skriver:

  Hvor de den ond :o) lige til at grine af hehehe

Skriv kommentar

*