Det vildeste visitkort – se Kevin Mitnick’s visitkort

Jeg fald over dette billede af et visitkort, som jeg må betegne som et af de videste visitkort jeg nogensinde har set. OK, det er måske mere en slags merchandise end et egentligt visitkort, men dels synes jeg det er cool udført, og dels er ideen jo fantastisk god – et nøgledirkningssæt fra et sikkerhedsfirma forklædt som visitkort. Det er sgu frækt!

kevin-mitnick-visitkort.jpg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Det er dog en genial idé. Og det er da ingen hemmelighed, at et blogindlæg på demib.dk gavner i en del henseender 🙂 Han er nok ærgerlig over, at der ikke faldt et link af, nu du var igang 😀

  Og når det så er sagt.. så kunne du aldrig drømme om at smide det visitkort ud… og selvom det kort så koster lige så meget som 50 almindelige visitkort, så er det sgu lige ved at det har højere værdi for ham!

 2. Ja, det er må siges at være god reklame.

  Jeg fik også engang et visitkort som var 1/4 af et almindeligt visitkort, og jeg vil aldrig glemme hvem der gav mig det, pga. det skiller sig så meget ud.

  Men er det ikke det, det drejer sig om, når vi snakker markedsføring, som et visitkort jo reelt set er.

  Det må tages op til eftertanke om vi i fremtiden kan forvente at få visitkort i alle mulige størrelser – men jeg synes det er fedt, når man kan differenciere sig

 3. Hvis det reel ér Mitnick selv der har lavet det, så er det alt for sejt. Men det kan man vel også forvente af en af historiens mest berømte hackere.

 4. Jeg er ganske sikker på at Kevin Mitnick ikke behøver link juice fra lille Danmark. Han er trods alt DEN mest kendte person inden for sit område, og han får ganske sikkert rigeligt med links rundt omkring 🙂
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Mitnick)

 5. Jeg er enig i at dette visitkort er super cool. Men hvis folk kom med visitkort i alle mulige størrelser ville det være lidt irriterende. Så kunne man ikke sætte dem ind i en visitkortmappe og have lidt styr på dem.

 6. Haha… ja det er godt nok genialt fundet på. Denne her ide til en fitness instruktør er også godt fundet på: http://www.blavish.com/luxury/holiday-gift-ideas/page/2/

 7. Mere cool eksempler her:
  http://creativebits.org/cool_business_card_designs
  dansk transparent design: http://www.100vk.dk
  også mere på Flickr

Speak Your Mind

*