Få en gratis CD – hvis du er blogger!

Som tidligere omtalt kommer min gode musikalske ven Kenneth Thordals nye plade, “Alt og Ingenting“, ud d. 26. februar. Normalt er det kun gode venner, med-producenter og så “rigtige” musikjournalister, der får adgang til en plade før selve udgivelsesdagen. Alle andre må vente til den udkommer – og betale for den. Men i erkendelsen af, at mere af mere af folks medietid går på nettet – ikke mindst i de mange gode blogs der findes, har Kenneth valgt at udvide “musikjournalist-begrebet” en hel del.

Således inviteres alle bloggere, der gider at skrive en anmeldelse af kenneth Thordals nye plade, til at henvende sig – så vil de få en gratis kopi af CD’en tilsendt! Præcis som alle andre “rigtige” anmeldere.

Jeg synes det er et virkelig spændende tiltag og en flot anderkendelse af blogging mediet som værende vigtigt – også når en ny CD skal markedsføres. Jeg synes det fortjener ros og omtale!

Så, er du blogger, skriver du lidt om musik og kultur, så drøn over på kenneths blog og læs nærmere om betingelserne der – så har du chancen for at få den nye CD helt gratis, og før alle andre!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Bliver spændende at se om blogs har et potentiale til at gå de traditionelle anmelder-medier i bedene.

 2. Jeg tror ikke det er enten eller – men både og. Der er vist ingen tvivl om at bloggerne når ud til mange, men det gør aviserne da (stadig) også 🙂

 3. Kanon idé!

  Jeg er ikke i tvivl om at det vil være med til at udbrede kendskabet til Kenneths nye CD.

 4. Hi Mikkel
  Har du hørt fra Kenneth om hans initiativ gav gode resultater?

 5. Ja, det sidste jeg hørte, før weekenden, var at der allerede var kommen 15-20 seriøse henvendelser ind fra bloggere. Det er sgu en meget god start!

  Men det er jo slet ikke slut endnu – så alle bloggere der vil være skal bare skrive!

 6. Så kom den første bloganmeldelse ud: http://m-alo.monologer.dk/2007/02/23/anmeldelse-kenneth-thordal-alt-og-ingenting/ – og den er sgu ikke så dårligt. Der er en del flere på vej – og du kan vist stadig nå at få en gratis CD, hvis du gider blogge den … (se ovenfor)

  De traditionelle anmeldelser dukker iøvrigt også op i disse dage …

  Soundvenue giver 5 STJERNER
  http://soundvenue.com/review.asp?id=3818

  Fyns Stiftstidende giver 4 STJERNER
  http://www.fyens.dk/article/763462

  Og der er flere af de gode på vej 🙂

 7. Så kom Gaffa også på banen, med en kanon anmeldelse! 5 STJERNER!
  http://gaffa.dk/anmeldelser/view.php/mreview_id=33018

 8. Det er ret spændende hvad der kommer til at ske med de traditioneller medier og deres rolle fremover. Jeg var fornylig til en debat omkring fremtidens medier, men panelet var nu ikke specielt fremsynede synes jeg. Deres fokus var stadig på de mere traditionelle former for markedsføring. Altså i dag er der jo YouTube’ere og bloggere der har flere seere end mindre TV stationer og det fortsætter i den retning.

  Det giver god mening at frigive CD’en til bloggere på lige fod med de andre medier, de ramme en anden og med tiden meget større målgruppe. 🙂

Skriv kommentar

*