Kaos i sommertid og vintertid

Som de fleste af jer sikkert har opdaget skiftede vi til vintertid i går. Det er man efterhånden blevet enige om i det meste af den civilicerede verden at gøre. Og det er såmænd også meget fornuftigt. Hvis de ikke lige var fordi, at politikerne har været så idiotiske, at de ikke har aftalt de to uger hvor det sker. Således er vi dag i Danmark stillet om til vintertid, hvorimod f.eks. Amerikanerne må vente en uge – de kører fortsat på sommertid.

Det er mildt sagt skideirreterende!

Rent praktisk betyder det for eksemepel, at der går totalt koks i programplanlægningen på WebmasterRadio 2 uger om året – denne uge, og en uge i foråret, når der skiftes tilbage til sommertid. I Dag skal vi sende mit show Strikepoint, hvilket normalt ville ske kl. 21 dansk tid – Europæisk tid. Men i dag bliver vi nødt til at sende kl. 20, for ellers passer brikkerne ikke i vores produktions- og afviklingsafdeling i Miami. Det er altså noget rod.

Nå, men nu kan vores radio shows så heldigvis også downloades som podcasts, så det overlever folk nok.

Men for os der arbejder meget på tværs af Atlanten er det her altså noget bøvl. Når nu politikerne kan blive enige om så mange andre ting, kunne de så ikke gøre os alle den tjeneste at få noget så elementert på plads som enighed om hvad klokken er! Jeg kan altså ikke i min vildeste fantasi forestille mig en eneste rigtig god grund til at vi ikke skal følge samme forholdsmæssige tid året rundt.

Så det er mit krav til de folkevalgte, hvis de vil have min stemme: Jeg kræver harmonisering af tiden! 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Ikke nok med at det er et problem på tværs af atlanten, det fucker også op i diverse blogs, som stadig køre på sommertid i deres blogindlæg og kommentarer.

 2. Ovenstående indlæg er f.eks. skrevet kl. 10:42 og ikke 11:42 som der står 😉

 3. Åh ja, bette kok 🙂

  Hvordan var det nu lige, dte gik ovre på din egen blog? http://www.larsbachmann.dk/google-pagerank-opdatering.html#comments

  I LOOOVE being perfect (det var første gang, jeg huskede at stille tiden på min egen blog, så lad mig nu lige nyde det…)

 4. Arrrgg.. Nu var jeg lige kommet ovenpå igen, efter den svære depression jeg måtte igennem efter at du mobbede mig på min egen blog, og så kommer du også her og piller mig ned… Jeg følger mig forfulgt 🙂

 5. Ja og ikke nok med at den er forskellig fra USA til DK, så er jeg lige kommet hjem fra ferie hos svigerfamilien i Mexico og derovre skifter de til vintertid samme dag som Europa, mens de skifter til sommertid samme dag som USA 🙂
  Herligt i en moderne digital verden med den slags forvirringer!

 6. Og hvad med måleenhederne?

  Hvis amerikanerne laver deres måleenheder om til de samme som vores kunne vi eventuelt fjerne æ,ø og å fra vores alfabet (ikke at det hjælper amerikanerne, men alligevel) 🙂

Speak Your Mind

*