Jubii solgt til nye danske ejere – Lycos Europe lukker ned!

Flere medier, herunder både ComputerWorld og Business.dk, skriver i dag, at Lycos nu endelig ser ud til at have fundet en køber til Jubii, der blev sat til salg for et stykke tid siden. Samtidig har Lycos sat United Domains og deres shopping til salg og er således reelt set i gang med en afvikling af Lycos Europe – frem for et samlet salg.

Det er meget positivt, at Jubii nu igen havner på Danske hænder. Jeg mener bestemt ikke, at det har gavnet Jubii, at være underlagt en kriseramt tysk ledelse gennem de senere år.

Jubii er stadig et stærkt varemærke, og med den rette fokus og strategi er jeg overbevist om, at de kan gøre det til en rigtig god forretning. Så held og lykke til Jubii! 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Jeg er helt enig med dig i, at det er et godt tegn, at Jubii nu igen kommer på danske hænder. For der er ikke sket meget nyt på Jubii det sidste lange stykke tid.

  Jeg har spekuleret over hvem der mon kan ende som køber af Jubii.

  Mit bedste bud er Aller, da de er begyndt at satse på online-aktiivteter (ejer bl.a. edbpriser.dk) og Amine.dk vil kunne fungere fint sammen med deres (dame-)blade. Af andre potentielle købere kunne f.eks. være JP/Politiken. De har ihvertfald set sig varme på nichesites såsom epn.dk, spn.dk, ask-alex.dk, turengaartil.dk m.fl. Alternativt kunne det måske være Freeway der løber med Jubii, hvis de har kapitalen til det? Eller hvem ved, måske er der stadig en stadig en pengetank der ikke har tabt hele formuen på finanskrisen… 🙂

 2. Hvem interesserer sig for Jubii – den søgemaskine har været død i årevis?

 3. Nu er Jubii vel ikke en søgemaskine, men “kun” en portal for danske sites.

  Tror sagtens de stadig kan lave penge på Jubii….der er trods alt også folk, der stadig reklamerer i telefonbogen.

  Alternativt må de jo smide Adsense på – så, at de har tradedoubler på ??? og et skifte kan vel kun give flere penge.

  De skriver at de har over 2 millioner unikke om måneden, så fundamentet er der da til en ny start.

 4. Min første tanke var også at det måske ville være Freeway der kunne være mulige købere. Nu ved jeg ikke hvad Jubii er blevet købt for, men tror ikke de har kapital til det?

  Kan være Thorborg har købt det tilbage :-p

 5. Nej, det er ikke Martin der er køber 🙂

 6. > Hvem interesserer sig for Jubii – den søgemaskine har været død i årevis?

  Et website der figurerer som det 15. mest besøgte website ifølge FDIM vil jeg bestemt ikke betegne som “død”. Hvor mange websites har du selv, der slår det? 🙂

  Jeg kender til mange websites, der har langt mindre trafik end Jubii som er glimrende forretninger.

  Det virker somom du blander personlige præferencer sammen med en professionel vurdering af værdien af Jubii.

Skriv kommentar

*