Farvel til Joyzone.dk

Jeg har taget den endelige buslutning: Joyzone.dk er er lukket. Det er snart flere år siden jeg stoppede med at vedligeholde sitet og mere end et år siden, at jeg flyttede det fra den dynamiske Synkron platform, som jeg ellers har været glad for, til en statisk kopi på et billigt webhotel. Men nu er det slut.

Fremover vil Joyzone.dk redirecte til www.seosupport.dk for at samle den smule trafik op der trods alt stadig er og naturligvis også for, at genbruge de links der peger på joyzone.dk til noget bedre. SEO Supporten er trods alt et langt bedre sted for folk at lande i dag, fremfor det lettere forfaldne Joyzone.dk. En helt logisk konsolidering af mine aktiviteter.

Joyzone er faktisk et gammelt lævn helt tilbage fra den gang jeg stadig var i musikbranchen. Mit sidste pladestudie hed Joyzone Recordings og det var til dette studio jeg købte domænet, og her lavede et af mine første hjemmelavede websites. I et subdirectory til Joyzone.dk/soegemaskiner opstod så den første simple version af Joyzone for at underbygge den bog jeg skrev for IDG om søgemaskineoptimering. I årene derefter udviklede Joyzone.dk sig til et omfattende bibliotek af artikler og nyheder om søgemaskinemarkedet.

Min joyzone.dk emails vil stadig virke – i hvert fald et stykke tid endnu, men jeg vil anbefale dig fremover, at benytte mine deMib.com email adresser i stedet for.

Hvis du ikke ved hvad SEO Supporten er kan du læse lidt mere om det på sitet, eller i det indlæg jeg skrev her på bloggen i forbindelse med lanceringen i forrige uge. Men kort fortalt, er det en helt ny type af service, som jeg er begyndt at kalde “full circle self-service search engine marketing” (når jeg ellers lige har luft nok til at sige det hele på en gang …) – en online abonnementsbaseret service, hvor du får de tre vigtigste grundelementer, som du skal bruge i forbindelse med markedsføring i søgemaskiner: Viden, hjælp og data!

Herfra er der så nogle der laver det hele selv, nogle outsourcer en lille smule og andre overlader det hele til et SEO-bureau. I alle fald er du væsentligt bedre stillet med den viden, hjælp og data du får med SEO Supporten. Det er det perfekte grundlag for en stabil indsats i søgemaskinerne.

Læs flere detaljer om hvad det er du får med SEO Supporten her, eller se vores FAQ.

Og prisen bør heller ikke skræmme! Hvis du køber 12 måneders abonnement får du det til blot 449 kr. pr. måned (+moms) – eller kun lige godt 5.000 om året! Det er mindre end halvdelen af, hvad du skal betale for en erfaren SEO-konsulent i bare en halv dag. Og hvis du er lidt smart, kan du endda få 500 kr. rabat (men KUN til og med d. 30. september!) … Med den pris, er SEO Supporten et godt og levende eksempel på den forventede kommodificering af SEO markedet, som jeg har skrevet om her på bloggen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Hvorfor kun redirecte forsiden når der er 500 sider indexeret og alle vel har indgående links i større eller mindre omfang?

  2. Det var en lille fejl – den er rettet nu. Tak! 🙂

  3. Min første side, der gav mig gnisten til at lære lidt om seo, jamen farver Joy

  4. Ja, det er jo lidt sørgmodigt, men det meste af det man kunne finde på Joyzone i gamle dage finder man jo her på demib.dk – bortset fra nogle enkelte gamle artikler, som jeg overvejer at genpublicere i et “old school arkiv”, når jeg en dag har lidt timer i overskud (sikkert sådan omkring år 2034 hehe)

  5. R.I.P. 😀

    Hvad med seo-debat.dk ? Det var den første side jeg så omkring dette emne…

  6. SEO debatten ryger nok også – der har alligevel slet ingen fokus været på sitet i alt for lang tid. Debatten er jo her nu 🙂

Speak Your Mind

*