2 udviklere søges til spændende arbejde med e-handel

Vi søger med øjeblikkelig virkning 2 dygtige udviklere til selskabet Redpitt ApS, der står overfor lanceringen af et nyt spændende e-handelssystem.

Arbejdet vil først og fremmest bestå af videreudvikling af vores eksisterende e-handelssystem. Du skal være med til både at planlægge og eksekvere nye udvidelser og forbedringer af systemet. Dine input og ideer vil blive værdsat meget.

Men du kommer også til at have lidt med kunderne at gøre. Vi har den holdning, at det er meget vigtigt at vores udviklere har en direkte kontakt med kunderne, så du bedre kan forstå deres behov og kritik – og være med til at finde gode løsninger på de problemer de oplever.

Det meste af applikationen er skrevet i (klassisk) ASP og kører på Microsoft Windows servere. Men der er også en del udvikling af forskellige applikationer til håndtering af forskellige opgaver i back-end’en.

Hvis du ønsker yderligere information om den programmering det forventes, at du skal lave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Redpitt er tæt knyttet til marketingfirmaet deMib.com Aps, og vi sidder sammen, på samme kontor. Vi er en broget flok, men har i hvert fald har en ting til fælles: Vi brænder for at skabe spændende, kreative og gode web-løsninger. Vi vil gerne være de bedste til det vi gør, men det skal også være sjovt imens!

Alder og uddannelse er uden betydning, hvis blot du kan dokumentere, at du har de rigtige kvalifikationer.
Vi tilbyder dig følgende

 • Et godt job i et spændende team
 • Rig mulighed for faglig udvikling
 • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage
 • God frokostordning
 • Løn efter kvalifikationer
 • Kontor i København

Vi forventer følgende af dig:

 • Du har stor lyst til at arbejde med e-handel
 • Du er erfaren ASP udvikler (vbScript)
 • Du er erfaren HTML-, JavaScript- og CSS-koder
 • Du har erfaring med MySQL og MSSQL
 • Du har erfaring med MS IIS
 • Du må meget gerne have erfaring med udvikling af server applikationer

Arbejdstid: Fuld tid – fleksibelt skema og mulighed for hjemmearbejdsdage
Arbejdssted: København
Løn: Efter kvalifikationer
Redpitt ApS er en dansk virksomhed med 100% fokus på et enkelt produkt: Danmarks bedste e-handelsløsning. Selskabet er etableret i slutningen 2007 af bl.a. Mikkel deMib Svendsen, Jeppe Bårris og Morten Lund. Redpitt er velfinansieret og drives af en stærk og professionel ledelse i samarbejde med en yderst kompetent bestyrelse.

Send ansøgning vedlagt CV med informationer om uddannelse og praktisk erfaring til os på nedenstående email. Du må meget gerne vedlægge nogle links til produktioner der kan ses offentligt og kort beskrive din rolle ved udviklingen af dem.

info@redpitt.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Mathias skriver

  Godt nok en skam det ikke er i århus.

  Opfylder samtlige punkter, stillingen er som skrædersyet 🙂

  men kan ikke flytte fra Århus lige nu, men kunne heller ikke forestille mig i får svært ved at få rigtig kvalificeret arbejdskraft 🙂

  God arbejdsplads kunne jeg ellers godt forestille mig.

 2. Ahh, comon – det ville være sundt for dig at komme til storbyen 🙂

 3. Flyt til Vestjylland så kommer jeg 😉 Hehe…

 4. Nu hvor systemet alligevel skal udvides så meget, var det ikke en idé at få det kodet op til ASP.NET i stedet for.. ASP3 er dødt!

 5. Nej, bestemt ikke. Men iøvrigt, hvis du ikke tror på vi kan lave det vi gør i ASP, så er du slet ikke i vores målgruppe. Vores produkter, og udviklingen af det, henvender sig til dem der er mere interesseret i at skabe resultater, end endeløse og ligegyldige diskussioner om platforms-religion 🙂

 6. ASP Classic dør aldrig 😉

 7. Alting dør til sidst, alle virksomheder luker, og alle religioner slukker. Det er et historisk faktum – men det hele lukker og dør ikke i morgen 🙂

 8. Det har du ret i Mikkel, men ASP classic er ikke på vej ud i skrivende stund, og så længe der er masser af store sites der kører ASP, så vil der også være brug for folk der kan den slags.

Skriv kommentar

*