Iværksætterbog fra Martin Thorborg

Martin Thorborg har netop udgivet sin første rigtige bog, med titlen “Martin Thorborg – iværksætter til jeg dør”. I dag var der så reception for udgivelsen, og jeg var naturligvis med. Naturligvis, for jeg har bidraget med et lille kapitel om søgemaskiner.

Det var en meget hyggelig reception, og Martin underholdte lystigt med nogle gode historier. Som han sagde, så var der ikke blevet plads til alle historierne i bogen – nogle af dem fordi de var for kedelige, og andre fordi de var for sprængfarlige. Heldigvis valgte Martin at fortælle et oplagt publikum om et par af dem i den sidste kategori.

Der kommer to indlæg mere her i bloggen – i dag eller i morgen, med disse to, hidtil hemmeligholdte, historier …

I bogen fortæller Martin en hel masse om sit liv og virke som iværksætter krydret med en hel masse meget konkrete og brugbare tips. Den er et must-read for alle glade iværksættere i Danmark!

Bogen kan købes online hos Saxo til 299 kr..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Jarlskov skriver

  En del af bogen er også gjort tilgængelig fra udgiveren http://one2speak.dk/ 🙂

 2. Kenneth Koustrup skriver

  “Der kommer to indlæg mere her i bloggen – i dag eller i morgen, med disse to, hidtil hemmeligholdte, historier …”

  Dem venter vi stadig på Mikkel 🙂

  Btw. den er sku god den med Google 🙂

 3. Jeg ved det godt, men pludselig blev jeg lidt i tvivl om det var smart at bringe historierne her – det er nogle ret grove anklager der ligger i den ene af dem … men hvad faen, jeg smider det nok på – måske skulle jeg gøre det i dag, så kan jeg jo altid undskylde mig med datoen, hvis advokaterne kommer rendene 🙂

Speak Your Mind

*