Iværksættere knokler i sommerferien

Jeg havde regnet med at det ville blive meget begrænset, hvor mange der købte min nye SEO bog her over sommerferien. Al aktivitet plejer jo at falde til en minimum. Men der tog jeg fejl! Iværksættere og online nørder holder åbenbart ikke ferie – eller også har de bare computeren med på ferien. I hvert fald må jeg konstatere, at salget her i sommerferien har været over al forventning 🙂

Husk iøvrigt, at tilbudet om at få SEO 2.0 bogen gratis med, hvis du køber abonnement på SEO Supporten udløber på fredag d. 31. juli! Så der er kun lige knap 2 dage tilbage …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. I den forbindelse tror jeg, at det har meget at gøre med området / branchen.

    SEO er stadig forholdsvis nyt for mange mennesker og det er tit, at ferier bliver brugt på at planlægge, lære og forberede til det travle efterår, som de fleste virksomheder har.
    Fx bruger IBM også tiden nu på at forberede større markedsføringsplaner til efteråret.

  2. Jeg er gået på “sommerferie” fra i dag, og der er blevet købt masser af seo/marketing bøger ind. Det blev desværre ikke din bog i den her omgang, da jeg lige skal have fundet en løsning mht. udprint af så mange sider, da jeg ikke er typen der gider læse bøger på skærmen. Men glæder mig til at få den læst indenfor nærmeste fremtid (:

  3. Det overrasker mig ikke, at salget af din bog går godt her i ferien. Selv købte og downloadede jeg en del bøger inden min ferie, så der var noget godt læsestof til liggestolen i Spanien 🙂 Bl.a. light-versionen af din SEO 2.0, som jeg netop er kommet i gang med.

    Måske er ferietiden ligefrem en slags højsæson for bog-salget? 🙂

Skriv kommentar

*